Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych klukovi nechat ušít softshellové kalhoty a přemýšlím jestli nechat ušít jen letní s tím, že by se nosily celoročně a v zimě by pod ně nosil tepláky, nebo jestli nechat ušít letní kalhoty na období jaro až podzim a na zimu nechat ušít s fleecem. Co je lepší? Díky za radu. PS: bydlíme v horách.
0x
Lepší a dražší je mít dvoje kalhoty. Pak je další pravidlo, které říká, že více vrstev více hřeje.
Pak další, vyplivla to AI, v zimním oblečení je nejdůležitější chránit hlavu, krk, ruce a chodidla. Já přidám ještě uši, to jsou velice nepříjemné omrzliny. Ruce, tedy dlaně se dají schovat do kapes bundy, kabátu.
Já osobně, když je opravdu zima, pod rifle obleču termo tepláky. V hrubých kalhotách se mi špatně pohybuje.
Klučina nemá konfekční velikost, že potřebuje mit kalhoty na míru, nebo je jiný důvod, že mu chcete dát šít kalhoty?
0x
Já vím , že se na tohle neptáte, ale já si myslím, že se nemusíte zavděčit a výdaj bude naprosto zbytečný. V létě se bude potit, v zimě nechce podvlékačky, vyždycky si najde důvod, aby nemusel. Vlastně nevím jak je kluk velký. Ale poučila mě nádherná bunda, kterou jsem draze zaplatila a dala vnukovi, cca 10 let. Neřekl, že se mu nelíbí, ale vždycky byl uvěřitelný důvod, proč v ní nejde.
Trh (kamenné obchody i Asiaté) je dobře zásoben a je lepší vzít hocha na nákup sebou a koupit několikatery kalhot. Nebude muset nosit celý rok je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.