Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám asi trochu bĺbý dotaz. Podařilo se mi sehnat džíny o kterých jsem snila, ale jsem v nich jako jitrnice. ( jde více méně o dolní stranu stehen, nad kolenama )Nechce se mi jich moc vzdát, neznáte někdo nějaký fígl, jak by mohly povolit? Prosím neraďte mi ať zhubnu, hubnout už nemám co, i když možná že. Jo materiál je 100% bavlna. díky díky díky
díky díky, už je mám na sobě, projela jsem se v nich na eliptikalu, pak cviků, průběžně honím dítě po bytě, tak snad to dobře dopadne ... dík moc za radu. Vyzkouším vše možné, tak dlouho jsem je sháněla, určitě to znáte, tahle velikost je těsná v nohách a o číslo větší už jsou zase velké všude a přitom je to origoš Diesel. No jinak cítím, že se povolujou, s obavami o kolena už pro jistotu nebudu dřepovat jo a s tou kámoškou to je fakt dobrý nápad, jenže nemám žádnou která odpovídá velikosti ... škoda, měla bych to bez práce
) ještě se zeptám, to budu muset opakovat tento postup po každém praní? ještě se ozvu, až úplně uschnu ...
ehehe ja zase potrebuju radu jak to udelat aby se dziny nevytahly . dvakrat je dam na sebe a uz v nich plavu a to upozornuju ze se nejedna o dziny leve znacky . avivaz na ne pri prani nedavam protoze to zpusobi ze se vytahnou.. takze mozna zkuste pridat avivaz az budete dziny prat to sto procentne pomuze , ovsem pokud jste si nekoupila dziny o 3 cisla mensi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.