Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den, tak, toto domácí kuřácké sako/domácí kuřácký kabaték (odhaduji, že z velbloudí vlny) zcela stejné (nové a v obchodě či e-shopu v ČR) se už těžko sežene, resp. nesežene. Můžete koupit kvalitní podobné zboží v cizině (viz odkazy, kde je slušná nabídka, když si stránky dobře prohlédnete), kde by se vybrat dalo (myslím, že cenu moc neřešíte), ale stránky si musíte nechat v prohlížeči přeložit do češtiny (nemusíte se trápit s angličtinou a např. Google Chrome to umí přes nabídku vyvolanou klikem na stránce). Podobné zboží jistě najdete i levné na Temu či Allegro. Vím, že radu odmítnete, protože vyžadujete přesnost, ale alespoň jsem to zkusil
. Zdravím!
P.S. Můžete si ještě vyhledat v Google s textem "short smokers jacket outfit smoking jacket velur".
Ne, radu neodmítám
, odkazy jsem prohlédl. Jenže mě jde o světlehnědou barvu (velbloudí vlna), tmavé (asi lesklé) manžety a klopy a hlavně o ty doplňky z hnědého provazu. Prostě aby to bylo co nejpodobnější tomu na fotkách. Nic takového jsem na Vašich odkazech nenašel
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.