Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smetana Rama

Od: dako®

doplněno 20.05.26 11:42:

Omlouvám se, jen jsem chtěla vědět, zda je zdravější než obyčejná 33% smetana . Asi jsem špatně formulovala otázku.

Smetana Rama

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

V tomhle průmyslově vyrobeném nic zdravého nehledejte. Smetana, coby mléčný tuk, je přijatelnější.

bear
hodnocení

2x

Tohle je rostlinej hnus jako všechno od Ramy.

Opravdová smetana je z krávy z mléka. A ta je opravdu zdravá.

Ten rostlinej hnus je továrně zpracovaná potravina. Tomu je potřeba se vyhejbat, pokud hledáte zdravou potravinu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to bude asi nějaká hádanka, že? Nápověda bude? Zdravím!

doplněno 20.05.26 12:01:

dako - omluva se přijímá, ale otázka tam vůbec nebyla. Pokud jde o zdraví, tak si myslím, že při stejném procentu tuku, to bude u všech výrobků stejné, ale ta RAMA bude určitě dražší (až nejdražší).

hodnocení

Aha, teď na to koukám, že se moje otázka zde nezobrazila, jen fotka. děkuji

hodnocení

0x

Jo, fotka ujde, ale mohla by být trochu kontrastnější a ostřajší *zmateny*

aladar
hodnocení

0x
No hlavně by měla být rostlinného původu, podle výrobce.

hodnocení

0x

Produkt je rostlinná náhražka smetany a tedy průmyslově ultrazpracovaný výrobek ze ztužených rostlinných tuků a různě nepřirozeně upravených bílkovin.

Mně stačí již tato jedna věta k tomu, abych výrobek obcházel obloukem.

hodnocení

0x

Je zdravější o 2% tuku.

Tak obsah tuku je u té umělé srajdy opravdu ten poslední rozdíl, který by mne zajímal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]