Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky máte tuhle zkušenost?

Od: maci
Začnu tím, že mi bude 60. Mamograf a hormony mám v pořádku. Máte nebo měli jste citlivost v prsou? Občas bolí, občas brní. Když sundám podprsenku, tak se to trochu zklidní a přes noc taky. Trápí mě to 3 měsíce, když už to vypadá, že to skončilo, za pár dní je to zpět. Nepomáhají ani léky na bolest.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je nutné nosit podprsenku? Zkuste bez ní. Mohou být dlouhodobě utlačované nervy.

maci
hodnocení

Do práce je to asi vhodné, přece jen 85/F...

oliva
hodnocení

2x

Sice me prsa neboli, ale uz leta nosim jen ciste bavlnene podprsenky. Kupte si na zkousku u Vietnamcu, stoji asi 70,-Kc.

maci
hodnocení

Děkuji za radu. Zkusím to.
oliva

Obavam se, ze velikost F mit nebudou! Myslim, ze maji jen do D. To budete muset zkusit nejaky drazsi obchod.

maci
hodnocení

Kupují triolu, tak zkusím tam. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]