Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem tlustá?

Od: sofi
je mi 15 let, merim 171cm a vazim 91kg, obvod meho pasu je 71,5cm. moje telocvikarka ve skole mi rekla ze bych mela par kil schodit, a neco udelat s tim pupikem jestli chci abych se libila klukum. me ale prijde ze nemam nijak vetsi bricho nez ostatni holky (ne uplne kost a kuze ale ze bych byla tlusta mi nepride) a ze tu vahu delaji prsa. rikala jsem si ze to je kvuli tomu, ze je sportovkyne a ze je zvykla jen na vypracovany brisaky. ale cim dal tim vic lidi mi naznacujou ze jsem ztloustla. mozna maji pravdu, moc se nehybu a priblizne 2x denne si dam nejaky ty bramburky nebo kebab. vysadila jsem sladka piti ale nezhubla jsem. nejsem si ted jista jestli jsem teda tlusta nebo si ze me jen lidi delaji srandu. posudte sami, budte prosim maximalne uprimni, ja se neurazim. dekuju, Sofi
Jsem tlustá?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mudrsova
hodnocení

8x
Upřímně si myslím, ze jsi troll.
km

dal bych dr. sovovi bod

podíváme se, kolik lidí ještě okomentuje tento nesmysl a kolik lidí něco napíše pod vedlejší dotaz kde si údajná holka nevidí na frndu

nekrm trolla

bear

Třeba jí sem taky vyfotí...

km
hodnocení

4x

pokud postava na obrázku meří 171 tak 91 neváží. někdo tady kecá a já to nejsem.

km

uvědomte si, přátelé, že nějaký honibrk stáhnul fotku spolužačky z jejího profilu na sockách a pravděpodobně ji pak vašimi komentáři plánuje šikanovat...

@km validní hypotéza

hodnocení

3x

To se za svou postavu tak stydíš, že musíš vkládat cizí fotku? ;)

hodnocení

2x

Ty čísla nesedí. Pas 71,5 (záleží, kde se měří, ale správně je to v polovině mezi horním okrajem kyčle a nejspodnějším žebrem) je při výšce 171 skoro podváha. Naopak 91 kg při výšce 171 je obezita druhého stupně. Taková kombinace je prakticky nemožná, to bys musela mít veškerou váhu na zadku (jsou takové postavy), ale to podle fotky evidentně nemáš. Buď je v datech překlep nebo je to celé nějaká bouda.

Podle fotky to není žádná tloušťka, ale chybí tam svalstvo. Doporučil bych fyzickou aktivitu ne kvůli hubnutí, ale celkovému posílení: chodit delší procházky (třeba se psem), chodit plavat (to radší bez psa) a malinko nějaké posilování (stačí doma, ale co konrétně si nechtě poradit spíš od odborníka, který Tě uvidí). K tomu bych přidal balanční cviky (stání na nestabilní podložce, zpravidla se používá takový kulový vrchlík) pro posílení středu těla. To celé proto, aby tě později nebolela záda.

Klukům se líbit budeš, to neměj strach. Jim jde o úplně jiný cvičení.

id
hodnocení

1x
Ano jseš. V 15ti letech 91 kg, v 16ti metrák. Styď se a začni s nadváhou něco dělat. Minimálně 20 kg dole. I když ti nevěřím.

Na té fotce není holka s 91 kg a obvod pasu 71 s 91 kg nebude mít. Buď je tam překlep nebo je to nějaký fake.

hodnocení

1x
No jako za 91kg by se nemusel stydět kdejaký chlap, ale u ženy a natož v 15 letech je to brutálně hodně a za mě tomu ta fotka ani neodpovídá, ale jestli je to pravda, tak sakra jo, jsi tlustá.

Ta fotka neodpovídá, je to nějaký troling, možná s plánem později šikanovat...

hodnocení

1x

Jestli jses tlusta nevim, ale to telo na fotce je dost oplacane, ale ne primo tluste (mozna by se to z jine fotky jevilo jinak), a zjevne jakymkoliv sportem nepolibene.

bear
hodnocení

0x

No hlavně žádný svaly. Jen kůže a sádlo. Seš jak nafukovací člun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]