Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zrušili nám prodejnu zdravé výživy. Nechce se mi je objednávat. Existují kamené prodejny, markety s lahůdkovým sušeným droždím? Ď.id
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Samozřejmě že zrušili prodejnu protože tihle pošáahanci popatlanci nakupujou přes eshopy.
Nesnáším kdyžg je droždí jak prášek.
grizly.cz/...
Nesnáším kdyžg je droždí jak prášek.
grizly.cz/...
id
Bobane, je mi fuk co nesnášíte. Koření bývá v prášku, to asi neznáte. Prodejna musela být zrušena neboť dům jde k zemi z důvodu obchvatu města.
Dotaz zněl jinak.
Dotaz zněl jinak.
id
PROBŮH, co to tu píšou za nesmysly? Koření jsou například části rostlin kořene, plodu, semena, kůry.
Lahůdkové droždí jsou kvasnice, neaktivované. To není koření, chápou to?
![*alene* *alene*]()
PROBŮH, co to tu píšou za nesmysly? Koření jsou například části rostlin kořene, plodu, semena, kůry.
Lahůdkové droždí jsou kvasnice, neaktivované. To není koření, chápou to?
tm
Přes eshopy... lidi nakupující ve zdravé výživě údajně stále přibývá v souvislosti s tím, jak se zvyšuje životní úroveň. Stále jsou ale k vidění rvačky o akční drůbeží spekáčky v penny, protože velká část lidí, i kdyby se topila v penězích, bude pořád žít v bludu korunka ke korunce..
0x
V jakékoliv zdravé výživě ve městě. Tam je lahůdkové droždí vždycky. Také ho mají normálně v Globusu.
id
Vždyť píšu, ve městě byla 1 prodejna zdravé výživy a je zrušena. Globus mám 35 km od domova. Už je vyřešeno.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]