Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se prokrojují dorty několikráte

Od: redvelvet odpovědí: 4 změna:

Je tu nějaký dortař/ka, který dělá takové ty dorty, co jsou několikrát prokrojené, některé jsou tenké, jak palačinky, vypadá to fantasticky jsou vyšší, než základ.Je na to nějaký fígl nebo pomůcka, jak toho dosáhnout.Peču červený dort red velvet z přápravku Dr Oetker a nevyšel moc vysoký naopak.Forma 28 cm je velká.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dá se použít krájecí cukrářská struna, nebo pomůcka na krájení dortu - ráfek s průřezy. Ale jako palačinky tenké plátky z piškotového těsta asi neuděláte, držet pohromadě to asi nebude. Neviděl jste náhodou palačinkový dort? I ty se dělají...
redvelvet
hodnocení

To byl jen příklad, aby to mělo co nejvíce prokrojení jak uvádí návod.Ano, slyšela jsem o palačinkovém dortu, smažený asi nic moc.Ty pomůcky budu shánět, nedá mi to, musí se mi to podařit někdy..No nic už je hotový, nepovedl se vůbec, sotva 1x prokrojený tuhý, nevzhledný...děkuji a zdravím

redvelvet
hodnocení

Má to být americký Novoroční dort červený s náplní smetana + sýr žervé či zakysaná smetana,apod. dala jsem Lučinu, smetanu na šlehání a zakysanku, to je svěží a chutné, ale ten korpus je ostuda na 3 neděle *co*

redvelvet
31.12.25 23:28
hodnocení

Jak se prokrojují dorty několikráte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]