Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplené kalhoty

Od: meli odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

hned na úvod sděluji, že je mi nepříjemné vrstvení (např. legíny + kalhoty), proto sháním jedy zateplené kalhoty. Zhruba před deseti lety, možná i více, jsem jedny kupovala u Vietnamců. Ty kalhoty byly parádní. Bavlněné a vevnitř fleecová podšívka. Super teplé, ale nepřehřívala jsem se v nich narozdíl od softshellových kalhot. Ty moje oblíbené zimní kalhoty měli slušivý a pohodlný střih. Bylo možné v nich chodit jak do města, tak do přírody. Bohužel po tolika letech jsou už dost obnošené a brzy se budou hodit jen na zahradu. Problém, je že takovéto kalhoty již nemohu sehnat. Procházela jsem vietnamce, sportovní obchody (tam mají převážně softshell, který mi je nepříjemný) a obchody tipu Lindex aj. mají občas jen zateplné rifle.

Budu ráda za kažnou radu, kde se dají koupit zateplné kalhoty, aby se hodily, jak do města, tak do přírody.

Díky!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už pár let si kupuji kalhoty u Drapsu, mají i zateplené. Prakticky kromě letních šatů nic jiného po zbytek roku nenosím. Jsou skvělé.

hodnocení

0x

Mám je již několik let, nosím pod kabát. Jedny jsem koupila u vitnamce, jedny v trhu, dvoje mi dcera někde objednala, když objednávala pro sebe. Všechny dobře hřejí, nepozoruji rozdíl.:)

hodnocení

0x
Koukněte do rybářských potřeb maj tam slušnej výběr oblečení určitě něco najdete
Ja ted vzal zkusmo z Temu pro sebe a zabavila mi je dcera že prej v praci jí je v nich pěkně teplo *smich*
Jinak mam od vetnamcu i z rybařských potřeb a nestěžuju si

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]