Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty se odlupují - proč?

Od: kozena* odpovědí: 2 změna:

dobry den, chtela jsem se zeptat.. jestli mi nekdo poradi cim to je,ze se gelovy nehet cca po tydnu zacne jako kdyby odlupovat..? delam si jen tak pro zabavu a porad nevim cim to je.. poradte nekdo aby mi ty nehty opravdu vydrzely aspon 3 tydny v kuse bez nejakakeho opravovani.. p.s: pouzivam jednofazovy gel.. a jednozarivkovou lampu.. kdyztak mi napiste presny postup jak se maji opravdu delat. a co vsechno se ma pouzivat.. jestli treba nedelam nejakou chybicku nekde.. moc dekuji ... chtela bych to uz konecne vychytat..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbieterezskaa
hodnocení

0x

Odlupovani je vetsinou zpusobeno tim ze je gel naneseny i na kuzicce.Je nutne dodrzet alespon 1mm vzdalenost od kuzicky.A kdyby to nebylo tohle tak je to urcite spatne nanesei gelu.Bud ho davate moc a nebo malo.;)

hodnocení

0x

Je dobré po nanesení gelu obkroužit kolem kůžičky slabounkým háčkem, ono to pak při odrůstání není tak vidět.Já si je vždy po týdnu přeláknu bělícím ,průhledným gelem.Na doplnění chodím za 21 -25 dní, a jsem velmi spokojená.Záleží na kvalitě gelu.

doplněno 26.01.10 10:44:

Opravuji přeláknu bělícím lakem, nějak jsem ty slova popletla...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]