Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem v dárkovém balíčku i gurmánské houby ve sladkokyselém nálevu zn..Franze Josefa. Slít a povařit jsou tuhé, například a pak polévku bych nejraději, omáčku a kubu ani ne...Zkoušela jste to některá, pokud ano, svěřte se zde...děkuji
Dobrý den, jestli to je stejná sklenička/stejný výrobek, kterou/který jsem si před časem koupil s vidinou kvality, tak je to hnus. Přesněji, nejsou to rozhodně naše lesní houby (např. hříbky), ale snad je to hlíva či něco takového, co má na spodní straně klobouku šupiny. Je to tvrdé a nemá to chuť. Málokdy něco od jídla vyhodím, ale tohoto jsem polovinu vyhodil. Možná by to šlo rozmixovat (např. do omáčky), ale to jsem nezkusil, protože to ani jako houby nechutnalo. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.