Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Neosolený kapr

Od: mikihans® odpovědí: 3 změna:
avatar mikihans
Ahoj, dá se ještě nějak zachránit kapr, který už je asi hodinu v trojobalu, ale maso nebylo osolené? Dostat z něj obal už nejde, jsou to tenké filety a celé se to pak rozpadá.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

bramburka
hodnocení

2x

Osolte tuk na panvi, tak se sul vsakne.
A pro jistou dejte na stul slanku!
Stavaji se horsi veci.
Krasne Vanoce!

 

lidovec
hodnocení

2x

Až budete příště kapra dělat, porce den předem dejte do mísy, pořádně prosolte a vymačkejte do toho dva citrony. Porádně to promíchejte, Druhý den slijte to co to pustilo a obalujte. Lépe to udělat nelze.

 

hodnocení

avatar mikihans
Díky oběma. Přeji hezký a klidný Štědrý večer.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]