Nejste přihlášen/a.
Posuďte recept.
V okolí úplně vymizely kádě s kapry, ba i rybárny, prodavačky mají často na hlavě čepičku "Santa Klaus".
Sváteční karbanátky
1/2 kg mletého hovězího masa
1 větší vařený brambor
1 vejce
1 velká cibule nakrájená na jemno
7 stroužků česneku nakrájených na jemno
pepř, sůl, zbytek "koření do mletých mas" (hodně)
máslo nakrájené na kousky
Vše smícháme dohromady, kostičky másla vmícháme až nakonec. Dáme odležet do chladničky alespoň na den.
Vytvoříme spíše menší a ploší placičky, lehce obalíme ve špaldové hladké mouce a smažíme na oleji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.