Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpovídají velikosti

Od: lili odpovědí: 4 změna:
Chci se zeptat těch, kteří nakupují na temu, zda velikosti bot a oděvů odpovídají jejich evropské velikosti. Já mám třeba obuv 40, ale dle jejich tabulky mě vychází že podle nich je to 41, a to samé u oděvů velikost 40 až 42 je u nich l, ale u nás kupuju maximálně m. Jak to tedy je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Pod zbožím máte komentáře. V gragu i procenta - odpovídá vel., malé, velké.

hodnocení

0x

Také bývají dvojí velikosti. Čínské a evropské. Objedala jsem41 a došly 42 a byly akorát. Někdo měl rozum a poslal pro mou velikost. Ale jinak s těmi velikostmi všeobecně, bývá problém. To zas jo.

hodnocení

0x

Oblečení v pohodě, boty už méně. Když mi obuv na délku je dobře, obvykle jsou malé /úzké/ pásky u dámských sandálů. Nemám tlusté nárty, přesto do nich nevlezu. Všechny boty jsem musela vracet, až jsem se naštvala a objednala si kozačky v jejich největší velikosti. 43. /v naší je to asi 40-41/. A byly mi úplně bezvadně.

Lituji, že zboží nelze předem nijak vyzkoušet, ubylo by zbytečných vratek. Jaga.

kolik
hodnocení

0x

Nohu musíte změřit a případně vzít o číslo větší.

První tabulka z Temu velikosti pro ženy, druhá pro muže.

Odpovídají velikosti
Odpovídají velikosti #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]