Chci se zeptat těch, kteří nakupují na temu, zda velikosti bot a oděvů odpovídají jejich evropské velikosti. Já mám třeba obuv 40, ale dle jejich tabulky mě vychází že podle nich je to 41, a to samé u oděvů velikost 40 až 42 je u nich l, ale u nás kupuju maximálně m. Jak to tedy je?
Také bývají dvojí velikosti. Čínské a evropské. Objedala jsem41 a došly 42 a byly akorát. Někdo měl rozum a poslal pro mou velikost. Ale jinak s těmi velikostmi všeobecně, bývá problém. To zas jo.
Oblečení v pohodě, boty už méně. Když mi obuv na délku je dobře, obvykle jsou malé /úzké/ pásky u dámských sandálů. Nemám tlusté nárty, přesto do nich nevlezu. Všechny boty jsem musela vracet, až jsem se naštvala a objednala si kozačky v jejich největší velikosti. 43. /v naší je to asi 40-41/. A byly mi úplně bezvadně.
Lituji, že zboží nelze předem nijak vyzkoušet, ubylo by zbytečných vratek. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.