Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravost Prada boty

Od: smack
Ahoj jak poznám že jsou tyhle boty pravé? Do pařížské se mi nechce a možná by mě vyhodily těžko říct. A jiné místo by mě nenapadlo kde by se vyznaly. Děkuji za rozumné info raději vytvořím odkaz na fotky kvůli množství fotek a originál kvalitě
photos.app.goo.gl/...

Pravost Prada boty

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nepoznám, nejsem znalec.

Ale zkuste se přidat do skupiny na FB- Bazar Guess, Michael Kors, Obag a jiné a vložte tam dotaz. Je to značková prodejní skupina, tahle značka je tam povolena a správcová by Vám dotaz na pravost určitě mohla schválit.

Doporučuji tam vložit fotky přímo do příspěvku.

mm
hodnocení

1x

V porovnání s podobnými botami stejné značky na webu lze najít spoustu shodných znaků: Hustota švů, velikost, umístění a reliéf nápisů (včetně podrážky), jemnost vzorku použitých tkanin, pečlivě spasované švy...

S tím vším by se padělatel nezdržoval. Je to buď originál, nebo tak zdařilá kopie, že se kvalitou rovná originálu.

km
hodnocení

0x

pravá ja ta spodní na této fotce *smich*

buďte rád, že máte jednu pravou a jednu levou, alespoň vám budou obě víceméně pohodlné

@km: přesně tohle sem chtěla napsat, pravá je jen jedna, druhá je levá. Ale po nedávných zkušenostech, kdy mi byl máchán čenich za množství sněhu v Praze, jsem si to rozmyslela. Uvažujete stejně /dobře/ jako já. *smich*

Jinak - v té Pařížské bych se slušně zeptala, proč ne? Určitě Vás nikdo nezesměšní a kvalitu poznají. Pokud Vám o to jde. Mě nechávají značkové boty v klidu. Klidně staré pohorky nebo trekovky, ale pěkně rozchozené, promazané, impregnované, měkkoučké a musí být noha jak v peřině. To je to, co dělá boty botami.

Tyhle na snímku jsou již trochu obnošené, podle barvy stélky. A kdyby pravé nebyly, vyhodíte je proto? Vždyť ten nápis PRADO je uvnitř boty a pokud je má žena na nohou, nikdo si to nepřečte a nepozná, zda pravé jsou nebo ne. Jinak ta barva není příliš šťastná, jen k málokterému oblečení to bude působit vkusně.

Nejlepší je nosit to, v čem se dobře cítím a nebazírovat, zda to značkové je či ne. Tak se nezlobte za školení a hezké Vánoce přeji. Pokud možno se značkovými botami, abyste z nich měla radost. *palec2* Jaga.

Dneska jdu také do Pařížské, do obchodu s luxusními kabelkami. Ne, nakupovat opravdu nebudu, ale pracuje tam příbuzná, tak ji chci na chvilku vidět. *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]