Nejste přihlášen/a.
photos.app.goo.gl/...
1x
V porovnání s podobnými botami stejné značky na webu lze najít spoustu shodných znaků: Hustota švů, velikost, umístění a reliéf nápisů (včetně podrážky), jemnost vzorku použitých tkanin, pečlivě spasované švy...
S tím vším by se padělatel nezdržoval. Je to buď originál, nebo tak zdařilá kopie, že se kvalitou rovná originálu.
0x
pravá ja ta spodní na této fotce ![]()
buďte rád, že máte jednu pravou a jednu levou, alespoň vám budou obě víceméně pohodlné
@km: přesně tohle sem chtěla napsat, pravá je jen jedna, druhá je levá. Ale po nedávných zkušenostech, kdy mi byl máchán čenich za množství sněhu v Praze, jsem si to rozmyslela. Uvažujete stejně /dobře/ jako já. ![]()
Jinak - v té Pařížské bych se slušně zeptala, proč ne? Určitě Vás nikdo nezesměšní a kvalitu poznají. Pokud Vám o to jde. Mě nechávají značkové boty v klidu. Klidně staré pohorky nebo trekovky, ale pěkně rozchozené, promazané, impregnované, měkkoučké a musí být noha jak v peřině. To je to, co dělá boty botami.
Tyhle na snímku jsou již trochu obnošené, podle barvy stélky. A kdyby pravé nebyly, vyhodíte je proto? Vždyť ten nápis PRADO je uvnitř boty a pokud je má žena na nohou, nikdo si to nepřečte a nepozná, zda pravé jsou nebo ne. Jinak ta barva není příliš šťastná, jen k málokterému oblečení to bude působit vkusně.
Nejlepší je nosit to, v čem se dobře cítím a nebazírovat, zda to značkové je či ne. Tak se nezlobte za školení a hezké Vánoce přeji. Pokud možno se značkovými botami, abyste z nich měla radost.
Jaga.
Dneska jdu také do Pařížské, do obchodu s luxusními kabelkami. Ne, nakupovat opravdu nebudu, ale pracuje tam příbuzná, tak ji chci na chvilku vidět. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.