Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Vepřová pečeně

Od: begi25® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,ptám se jestli je dobrá varianta dělat řízzký.viz otázku.Nikdy sem nedělal řísky z vepř.pečeně.Nakrolil sem každý řyzek a pak naklepal.Ale zdálo se my,že maso je trochu tvrdší.Nepíšte my že maso musí bít z krkovičky nebo z plecka.Kdo to dělá z vepř.pečeně at my dá informace jak maso zjemnit a jak nato.Jestli to jde.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar milancukrar

Já jsem antikuchař, ale manželka mi často dělá řízky z kotlety bez kosti. Pamatuji dávné doby, kdy byl řízek z kotlety s kostí.

 

hodnocení

0x
avatar inzinyrka

Můžete plátky před obalováním naložit, zkřehnou a budou i chutnější. Samotná kotleta je suchá.

 

hodnocení

0x
avatar diesel

Nejsem sice češtinář perfekcionista a asi dělám, tedy mimo překlepů, také chyby. Ale ty Vaše přímo bijí do očí!

K dotazu-pečeně je na normální řízek dost taková suchá a proto je trošku ... jinší nežli z krkovice, nevím zda-li je to naklepáním. Dosti často se řízky nějaký čas také marinuji (např v jogurtové marinádě) osobně mi nejlépe chutnali řízky z masa naloženého na uzení. Jinak dělám-li si z pečeně /kýty/ pak ne v trojobalu ale osolím,popepřím a posypu-obalím lehce v mouce smíchané s paprikou na téměř suché pánvi a pak je "tuhost jako u stejků -dle délky propečení!

 

hodnocení

0x
avatar aja1946

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]