Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,ptám se jestli je dobrá varianta dělat řízzký.viz otázku.Nikdy sem nedělal řísky z vepř.pečeně.Nakrolil sem každý řyzek a pak naklepal.Ale zdálo se my,že maso je trochu tvrdší.Nepíšte my že maso musí bít z krkovičky nebo z plecka.Kdo to dělá z vepř.pečeně at my dá informace jak maso zjemnit a jak nato.Jestli to jde.
Nejsem sice češtinář perfekcionista a asi dělám, tedy mimo překlepů, také chyby. Ale ty Vaše přímo bijí do očí!
K dotazu-pečeně je na normální řízek dost taková suchá a proto je trošku ... jinší nežli z krkovice, nevím zda-li je to naklepáním. Dosti často se řízky nějaký čas také marinuji (např v jogurtové marinádě) osobně mi nejlépe chutnali řízky z masa naloženého na uzení. Jinak dělám-li si z pečeně /kýty/ pak ne v trojobalu ale osolím,popepřím a posypu-obalím lehce v mouce smíchané s paprikou na téměř suché pánvi a pak je "tuhost jako u stejků -dle délky propečení!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.