Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukroví venku

Od: jarin® odpovědí: 3 změna:

Pěkný den,

bydlíme v bytě a máme lodžii a běžně jsem tam poslední roky co peču uchovával cukroví, ale vždycky bylo pod 5 stupnu a třeba k nule. Dneska tady máme 7 stupnu a odpolední teloty mi ukazují 10 stupnu. Zas tolik toho cukroví nemám a tak mám dilema, jestli si vyhradit polici v lednici a uchovat to do ní, nebo jsou to zbytečné obavy? Některý druhy jsou s krémem.

Díky za Vaše rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobně bych třeba vosí hnízda a jim podobné, s krémem dal do lednice (stálá teplota bez extra kolísání) a obyčejné pracny, vanilkové rohlíčky... klidně na lodžii (tam asi to kolísání nevadí -přes noc kolem nuly a odpo třeba přes deset °)

mm

Za mého dětství se klasické cukroví (pracny, linecké, kokosové, vanilkové rohlíčky ap.) od pečení do Vánoc běžně skladovalo v krabicích na skříni v pokojové teplotě. My ho bez ohledu na venkovní teplotu skladujeme na lodžii - ani ne tak kvůli chladu, ale protože tam lépe zvláční.

Hlavně se musí zabezpečit před vynalézavými sýkorami (a mlsnými členy rodiny).

cmon
hodnocení

0x

možná bych to nechal venku, ale pokud by bylo víc jak osum tak už raději sníst. mě se kdysi zkazila rumová nápln venku ale nevím při jaké teplotě - roli spíš hrál svit světla, tuky se kazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]