Nejste přihlášen/a.
Pěkný den,
bydlíme v bytě a máme lodžii a běžně jsem tam poslední roky co peču uchovával cukroví, ale vždycky bylo pod 5 stupnu a třeba k nule. Dneska tady máme 7 stupnu a odpolední teloty mi ukazují 10 stupnu. Zas tolik toho cukroví nemám a tak mám dilema, jestli si vyhradit polici v lednici a uchovat to do ní, nebo jsou to zbytečné obavy? Některý druhy jsou s krémem.
Díky za Vaše rady.
Osobně bych třeba vosí hnízda a jim podobné, s krémem dal do lednice (stálá teplota bez extra kolísání) a obyčejné pracny, vanilkové rohlíčky... klidně na lodžii (tam asi to kolísání nevadí -přes noc kolem nuly a odpo třeba přes deset °)
Za mého dětství se klasické cukroví (pracny, linecké, kokosové, vanilkové rohlíčky ap.) od pečení do Vánoc běžně skladovalo v krabicích na skříni v pokojové teplotě. My ho bez ohledu na venkovní teplotu skladujeme na lodžii - ani ne tak kvůli chladu, ale protože tam lépe zvláční.
Hlavně se musí zabezpečit před vynalézavými sýkorami (a mlsnými členy rodiny).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.