Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zázvorky jsou tvrdé sušenky, ale co tak přidat tuk

Od: mja odpovědí: 1 změna:

Zázvorky jsou tvrdé sušenky, bez tuku a proto zůstanou tvrdé navěky.Maminka je vždy dělávala, nakonec se nesnědly, přesto je dělávala zase.KOupila jsem si už zázvor a jelikož jsem taková výzkumnice, přemýšlím, co kdyby se tam ten tuk přidal. Protože přidáním jablka do krabice k uležení není záruka.Co na to říkáte pekařky tradičního vánočního cukroví.Zdravím


Zázvorky jsou tvrdé sušenky, ale co tak přidat tuk

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
avatar maky

Naše babička pekla zázvorky a rozhodně tuk dávala. Polévala je citronovou polevou a ve studeném pokoji se krásně rozležely a změkly.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]