Nejste přihlášen/a.
Zázvorky jsou tvrdé sušenky, bez tuku a proto zůstanou tvrdé navěky.Maminka je vždy dělávala, nakonec se nesnědly, přesto je dělávala zase.KOupila jsem si už zázvor a jelikož jsem taková výzkumnice, přemýšlím, co kdyby se tam ten tuk přidal. Protože přidáním jablka do krabice k uležení není záruka.Co na to říkáte pekařky tradičního vánočního cukroví.Zdravím
Naše babička pekla zázvorky a rozhodně tuk dávala. Polévala je citronovou polevou a ve studeném pokoji se krásně rozležely a změkly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.