Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenost s nákupy ponožek na temu?

Od: ponozka odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

potřebuju koupit pánské čistě bavlněný ponožky nad kotník 6cm, ale ne moc dlouhé ve větším množství vel 45 nechci trávit týden prohledáváním máte zkušenbost s konkrétním produktem? Tak aby byly 6cm nad kotník. Nejvícebych měl obavy že koupím něco co bude moc tenké nebo moc malé, nebo moc tlusté.Hledám středně tlustý materiál ani ne tak zimní ponožky, ale aby to nebylo průsvitné když dovnitř strčím ruku a natáhnu tutkaninu tak by to nemělo být tenké jak silonky. Pokud máte a jste spokojeni s konkrétním produktem nebo případně i prodejcem dejte odkaz (pokud to je dovoleno v pravidlech, jinak jak to najdu).

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V ponožkách od ťamanů mi vždycky smrděly nohy. Jedno jestli jakože bavlněné nebo bambus. Dlouho už kupuji jen v Lídlu.
To způsobuje vysoký, nebo 100% obsah "umělé hmoty".
Prezentované ovšem jako bavlna. Nějaký malý obsah umělé látky na škodu není, ono to má svůj duvod.

hodnocení

0x

Jednou jsme koupila ponožky od Ponožky od Kočky a byly OK, byly od výrobce VOXX.

Levné ponožky přes net nekupuju. Leda osobně od vietnamců/číňanů s tím, že dlouho nevydrží, ale byly to kdysi jediné obchody, které měly volný zdravotní lem.

Běžně se brzy se začnou párat, pouští vlákna a žmolků je vevnitř též plno.

Nyní jedině čistě bílé bavlněné na nohy do postele, když si je namažu mastným.

Ponožku si musím vizuelně zkontrolovat = materiál, lemy, velikost.

Za mě větší množství koupit a možná nevalné kvality je zárodek problémů s reklamací na dálku, nespokojenost, vyhozené peníze, ztráta času, kroucení na noze apod...

Objednávkou na Temu se ničí i naše podniky, krachují a naši lidé ztrácejí práci.

Pokud chcete pracovní ponožky, tak možná v pracovních oděvech? Ale tam se pohybují ceny dost vysoko.

Nebo pokud by nevadila zelená vojenská ponožka z výprodeje podívejte se na Bazoš.

Mám zkušenosti, že to jsou držáky. Manžel byl policajt a i po 20 letech nosil do práce tyto ponožky, držely a jedině co odešlo, byly gumičky, žádné štupování. Podívejte se na odkaz, jestli tam najdete požadovanou velikost.

bazos.cz/...

ponozka
hodnocení

To je mi jedno že někdo u nás ztrácí práci já ji taky nemám. Hlavní je levně koupit.

Taky nakupuju v Číně, ale tohle tvoje myšlení je vysoce krátkozraké.
ponozka
hodnocení

Libor, někteří lidi nemaj co do huby a co na nohy, neřeš jestli je moje myšlení krátkozraké. Ale jestli si ochotný mi ponožky koupit v českém obchodě a mi prodat za ťamanskou cenu byl by to od tebe moc milý počin pro české obchody ;)

hodnocení

0x

Omlouvám se předem za ne úplně odpověď k věci, ale poté, co jsem viděl krachnout několik firem, když se jejich zboží objevilo ukradené a okopírované na Temu, kterému česká firma nemá šanci finančně konkurovat, vyhýbám se těm zlodějům na sto honů.

ponozka
hodnocení

Nemám šanci to ověřit. Jejich zboží to ale určitě být nemohlo, to by museli vykrást jejich kamenný obchod v Česku nebo na Moravě :-D Promiňte, že mi Vaše odpověd přijde jako krajně neobvyklý názor, typický u dnešní mládeže na sociálních sítích. Neumím si představit, že by někdo patentoval ponožky *smich* a stroje na výrobu nanotechnoilogií na Temu nejsou. Co mohli "ukrást"? A pokud ano, divíte se, když co čech to zloděj (podnikatelé běžně okrádají stát na daních všemy různými prostředky, i ten nejpoctivější podnikatel, raději zaměstná brigádníka na DPP, DPČ, místo aby mu dal zaměstnání na HPP/VPP a další argument je že i oni nakupujou levně z Číny a pak to přeprodávaj u nás za několikanásobné ceny, málokdo si nechá vyrobit věc v Číně, kromě těch velkých nečeských firem jako Philips, Zelmer, atd.)... No a když se zrovna nekrade, tak se zákon nedodržuje jinými cestami, jak se nikdo nedívá. A pak chtějte aby ho dodržoval Číňan který je tisíce km daleko.

Jak jste je viděl? Vy skupujete zkrachovalé firmy?

hodnocení

0x

Hledat u nich 100% bavlnu, je jak hledat jehlu v kupce sena.. s ponožkami konkrétně zkušenost nemám.

Zadejte si do vyhledávače např. "pánské ponožky bavlna 46"a prohlédněte. Hlavně pročtěte podrobnosti o produktu, protože vám vylezou i polyesterové, mají to blbě zařazené. Přečtěte i komentáře, ty napoví, hlavně ty s nižším počtem hvězdiček. Těch 6 cm nad kotník musíte vizuálně odhadnout.

Zkuste třeba tyhle LP7453457 -zadejte do vyhledávače , tady je sice uvedena 100% bavlna, ale v podrobnostech i spandex, prostě Číňan, no...

doplněno 20.11.25 14:15:

ID je správně, 5 párů á 102 Kč

temu.com/...

ponozky
hodnocení

vyhledávač nenašel LP7453457

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jistotu velikostí budete mít jen u českého výrobce a nikoliv u toho asijského. Mám dobrou zkušenost s nákupem českých, bavlněných, pracovních ponožek - středně silné, pohodlné, správná velikost, nositelné v létě i v zimě. Hledat nikde moc nemusíte, tak si jen vyberte viz odkaz. Zdravím!

google.com/...

doplněno 20.11.25 13:46:

Pokud je někdo chudý nebo extrémně na prachy, tak ten si vzpomene na minulost. Koupí si jehlu, bavlnky a "hříbeček"(nebo naběračku) a bude díry v ponožkách látat/zacelovat stejně, jako to dělaly běžně naše matky a babičky.

ponozka
hodnocení

kde bych na to vzal čas a navíc jak vy víte že mám ponožky na opravování? Psal jsem že chci nakoupit ponožky ve velkém proč asi. Kvůli opravám určitě ne

ben®

ponozka - a jak víte, že jsem myslel zrovna Vás? Moji radu i s odkazem jste přehlédl bez zájmu a obecného doplnění si všímáte? Hlavně nehledejte problém tam, kde není (zvláště, když nemáte čas).

ponozka
hodnocení

Tak já asi prubnu tohoto výrobce, ale tato cena za tři páry se mi zdá ještě moc vysoká. U jiných ponožek uvádí přímo tabulku rozměrů EU, takže si nemyslím, že by kecal a pokud jo tak to prostě vrátím.

temu.com/...

ponozka
hodnocení

Spíš tyto v komentářích se píše že jsou bavlněné a jsou tam recenze z ČR:

temu.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]