Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek

Od: dako® odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, prosím, poraďte mi jaký dárek mám koupit osmileté holčičce k narozeninám? Rodiče neporadili a mě nic nenapadá. Mělo by to být do 500 kč. Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, je trochu zvláštní, že rodiče neznají své dítě. Kupte (po poradě v knihkupectví) knižku vhodnou pro děvče tohoto věku. Zdravím!

doplněno 11.11.25 11:34:

dako - nestačí, protože to není trvalá hodnota. Knížka vydrží a navíc dětem tříbí i obohacuje fantazii a doplňuje slovní zásobu. Ovšem, je možné, že ani ti rodiče nečtou a knížky (kromě vkladních) ani neznají . Zařiďte se, jak myslíte, ale to děvče si v dospělosti užije bonboniér ještě "hafo", ale knížku ji už možná nikdo nikdy nedá.

hodnocení

No, oni mi řekli, že nic, že stačí bomboniera
hodnocení

Děkuji, kniha dobrý nápad a napíši věnování
ben®

dako - to věnování je super nápad! A to děvče bude mít na tetu trvalou vzpomínku.

hodnocení

3x
Dost holčiček v tomto v tomto věku něco tvoří (bohužel už narozdíl od chlapečků, kteří spíš ken tupě čumí do mobilu). Jsou různé sady, kdy se pletou zvířátka z takové hodně tlusté vlny, lepí diamantové obrázky, tvoří dioramata a podobně. Občas chodím do Action, kde tohoto mají docela dost a až se někdy musím smát, jak tam spousta holčiček pobíhá s otevřenou pusou před regálem s těmito věcmi a neví co dřív. Nebo tam stojí maminka, dcerku má na telefonu a ta ji naviguje, co má vzít. :-D
No a jestli ještě netvoří, tak ji třeba nastartujete.

ltz
hodnocení

3x
Holčičky mají rády plyšová zvířátka. Tak třeba nějaký roztomilý plyšáček by ji mohl udělat radost a k tomu třeba ještě čokoládičku.

bramburka
hodnocení

2x

Moji neterince je o 2 vic a ta ujizdi na ruznych trpytkach a malovatkach. Koupila bych neco v tomhle smeru a zbytek penez at si ulozi nebo si koupi dle sveho vyberu.
Je to tezke, kdyz rodice neporadi.
Druha varianta by byla navsteva divadla nebo kina s naslednym obcerstvenim. To by vas ale mohlo vyjit i na vic penez.
Pokud jste z vetsiho mesta, tak jsou ruzne atraktivni vystavy.
Ale nevim, v jakem jste pribuzenskem vztahu?

hodnocení

Děkuji, malá slečna je od kamarádky dcerka
bramburka

Pokud to neni v rodine, tak staci ta malovatka a treba neco do vlasu nebo naramek apod.
Nekdy je i hezky darek hrnicek se zviratkem a do nej par cukrovinek.

bramburka

Pokud to neni v rodine, tak staci ta malovatka a treba neco do vlasu nebo naramek apod.
Nekdy je i hezky darek hrnicek se zviratkem a do nej par cukrovinek. Nebo 4-barevna propiska a k tomu blok.
Muj tip: zajdete do Pepco a mate inspiraci az az!
S plysaky bych byla opatrna! Dnesni deti jich maji plne pokojicky.

hodnocení

1x
Nojo, ale mi nevíme, co tu osmiletou slečinku zajímá.
V rychlostí mně napadá, od pastelek až po oblečení.

hodnocení

0x

Zjistěte, jak je dívenka vysoká a pak zajděte do Pepco. Nemusíte ani přemýšlet, protože všechno je módní a holčičky jsou z toho unesené.

batole
hodnocení

0x

hru rozvíjející intelekt, tvořivost nebo talent ... ale hrajte ji společně pokud můžete. Ale neznám ceny hraček... tak nevím

hodnocení

0x
To je těžké. Záleží,jaké jsou jeji zájmy. Jestli ještě dětské,pak třeba vím od neteri,že mají rády panenky Lolky a barbiny s kloubama atd...a nebo jestli má spíš slecnovske zájmy,to mají netere kromě těch dětských také,tak třeba barevný lak na nehty,sadu korálků na tvoření náramků,tričko nebo mikinu s nějakým motivem,který má ráda (kdysi třeba frcelo hello kitty),teď jsou to všelijaké příšerky (stitch). Nejlepší je poradit se s rodicu. Některé děti si přejí i domácího mazlíčka,ale toho bez konzultace s rodiči určitě nekupujte,pečují o něj pak hodně i rodiče

kovadlina
hodnocení

0x
Zdravim ,jste muž nebo žena?
Vidíte se málo, přece aspon nekdy je vidět
s čim si holka hraje nebo se taky rady pochlubí schejakou veci hračkou...
se s kamarádkou o ni nebavite?
Jinak kniha jak říká ben je super
Cetky a tretky si urcite schovávat nebude no knížek s věnovaném s dětství mam par taky a potěší i teď..I pohádky;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]