Nejste přihlášen/a.
Mám jinou, dvoumístnou, používám to často na všechno možné. Upeče to stehno i celé kuře, ale je potřeba si časy doladit. Poprvé raději méně a přidávat, jinak se to samozřejmě vysuší. Podlévat se nesmí, ale mašlovačkou se to potřít může. Jídlo neleží při pečení ve vrstvě tuku, tam samozřejmě rozdíl je.
Fritezu sice nevlastnim, ale pokud neco pecu v horkovzdusne troube, obcas si to podleju. Jinak by to bylo suche.
Podobne to asi bude s trou fritezou. Kde by se tam jinak tak stava vzala?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.