Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Horkovzdušná fritéza Eta vista digi?

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:
avatar aja1946
Opravuju slovo fritéza. Je malá pro jednoho. Stále čtu jak je to skvělé jídlo bez práce a hlavně se šetří energie oproti troubě, která se opravdu nevyplatí na malé porce
Ale nechce se mi moc věřit, že to upeče stehno nebo čtvrtku s křupavou kůrkou a nebude to suché. Ev. zkušenosti?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x

Mám jinou, dvoumístnou, používám to často na všechno možné. Upeče to stehno i celé kuře, ale je potřeba si časy doladit. Poprvé raději méně a přidávat, jinak se to samozřejmě vysuší. Podlévat se nesmí, ale mašlovačkou se to potřít může. Jídlo neleží při pečení ve vrstvě tuku, tam samozřejmě rozdíl je.

 

bramburka
hodnocení

0x

Fritezu sice nevlastnim, ale pokud neco pecu v horkovzdusne troube, obcas si to podleju. Jinak by to bylo suche.
Podobne to asi bude s trou fritezou. Kde by se tam jinak tak stava vzala?

hodnocení

To byste té friteze dala na frak. Tam se podlévat nesmí, pouze potřít trochu mašlovackou.
bramburka

Jak pisi: ja ji nemam. Ale asi bych povrch taky potirala.
Snad se ozve nekdo, kdo fritezu vlastni?!

 

tomas13
hodnocení

0x
Doporučuji skleněnou nádobu, ta se určitě po roce nezačne loupat.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]