Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parní hrnec

Od: prnhc odpovědí: 3 změna:

Parní hrnec, co na něj říkáte.Bez tuku, jen parou upravuje potraviny, snad jen u zeleniny zůstane zachováno nejvíc vitamínu, coby jinak odplavila voda, ale masité pokrmy asi z páry nebudou vypadat lákavě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To nebudou, je to maso pro dietàře..
prnhc
hodnocení

Jsem si myslela taky, no nabízejí to na nabídce reklam Lidlu, kdysi jsem tam něco prohlížela a už mi to chodí občas

hodnocení

0x

Parní hrnec nemám a vlastně ani neznám. Jen moje mladá, po návratu z Londýny, přišla s tím, že uvaří zeleninu na páře. Dala pařáček na knedlíky, pod něho vodu do vysokého hrnce, jestli si vzpomenu jak tam skládala zeleninu, nevím. První byly brambory a na ně mrkev, po čase, malé cibulky, fazolové lusky a končilo to brokolicí. Každou tu vrstvu sypala kořením a solí. Dobré to bylo. Dělaly jsme to 2x a stačilo. Já, když koupím uzená kuřecí stehna nebo křidélka, tak dám trochu vody, cibuli, česnek do papiňáku a ně pařáček s kuřecími stehny a nechám 10 minut posyčet. Jinak se bez vaření v páře a novému kusu nádobí, minu. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]