Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dcera nechce nosit softshellové kalhoty, že prý jsou tvrdé. Přemýšlím, že bych koupila šusťákové, jelikož jsou přeci jen měkčí. Myslíte, že nebude ostuda, když bude nosit šusťáky i do města?
Šusťák je spíš minulost. Podívejte se na kalhoty v outdoorových prodejnách. Neznám ovšem výběr v dětských velikostech. Jsem spokojen s kalhotami Warmpeace Corsar. Jsou vhodné pro teploty cca 5-25 C.
Přidávám se se souhlasem
Moji mladí jezdí několikrát za rok na lyže. Nemají šustky, jsou jiné, mnohem vymyšlenější materiály. Jednou, když přijeli, ptala jsem se, jestli měli kde sušit. Měla jsem v živé pměti školku a radiátory obložené mokrýni overaly a šustkami a rukavicemi. Byl to fakt horor.
Mladí chtěli vědět co myslím, tím sušením. Jsou materiály, které se prostě nesuší.
A dokonce koupili Dorce overal, aby nepromokla, když prší nebo brouzdá ve sněhu.
Dobrý den, kolik let je dceři? Víte, že by to sama chtěla nosit/vybrala si takové kalhoty? Nebude se v to neprodyšném oblečení zapařovat? Nosí to někdo jiný z jejich třídy/školy? Ostuda na veřejnosti to není, protože to nikdo dospělý řešit nebude, ale na mínění spolužáků pozor, aby nebyl posměch/šikana. Zdravím!
Trocha srandy neuškodí, že? Když už zpět tak daleko, pak: Schůze na šachtě a haviř Kozubek se hlasi: "Ja bysem chtěl vědět, kam se ztratily fazule." Přště sudruhu, přiště.
Přiště se zase Kozbek hlasi do dikuze: "Kaj se ztratily fazule a šusťaky." Přiště sudruhu, přiště.
Přiště se hlasi haviř Vozniak: "Kaj se ztratily fazule, šusťaki a Kozubek?"
babkazov - podobně to probíhalo ve filmu Skřivánci na niti, což je veselý film o hrozné době (pan Neckář: "Nás by zajímalo, kam zmizel mlíkař." - a už ho STB vezla).
Šusťákovky na sníh dobré, když není nic lepšího. Nosily se pod ně tepláky nebo kamaše. Ve třídě je učitelky dětem stáhly a usušily na topení. Dětem jsem je šila běžně, už je to dávná minulost.![]()
Šusťákovky, to je prima součást oděvu. Probrouzdala jsem v nich Šumavu a nedám na ně dopustit.
Je ale fakt, že jsem babička, která nedbá tolik na módní výstřelky, jako spíš na funkčnost a praktičnost. Mladá dívka je zřejmě chtít nebude. Když jí vadí tvrdé, ať si vybere a vyzkouší nějaké sama, podle svého.
Ala já jsem se šusťákovkami spokojená. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.