Nejste přihlášen/a.
Mela jsem s partnerem nechráněny sex (přerušovaná soulož) a bylo ted 1-5. Října v době moji ovulace. 18. Října přišla očekávaná menstruace ale bez bolestí a až na to, že krvácení bylo velmi slabé a odeznělo po dvou dnech. Uz 10 dni pociťuji velkou únavu, sním úplně všechno a hodně, často chodím na wc, mota se mi hlava, hlvne rano ale nejen rano mam pocit na zvraceni, ale hlavne dopoledne… ted i bolesti břicha a bušení srdce. Žádná extra bolest ale z ničeho mi se rozbuší vic nebo se jakoby “sekne” a buší tak jinak… Dnes 24.rijna odpoledne jsem si dělal těhotenský test a byl negativní. Během 2-3 dnů si chci udělat další a samozřejmě vim, ze jediná možnost jak spolehlivě vedet zda jsem těhotná je pozitivní test nebo názor doktora, nicméně se spis chci zeptat na zkušenosti jiných žen…
1x
Na to vám odpoví jedině lékař, chce to ale ještě pár dní počkat.
Za sebe - 2 těhotenství, ani u jednoho mi nebylo nikdy špatně. Mohla jsem je klidně strávit na kolotoči. Břicho mě nebolelo. Narodili se postupně dva cvalíci, 4,30 a 4,05 kg. Dneska se pomalu blíží k padesátce.
Myslím, že se zbytečně hodně pozorujete a hledáte různé příznaky. Vyčkejte ještě a pak si udělejte test, případně navštivte gynekologa. A budete vědět najisto. Jaga.
Kdybyste viděla, kolik na světě běhá lidiček díky "ochraně - přerušovaná soulož." Tohle byste pak za žádnou ochranu nemohla považovat.
Jak říkávala moje babička: "Kdo chodí k močidlu, neujde nádchy." Snad víte, co to znamená, i když jsem toto přísloví už spoustu let neslyšela. Spíš jiné, ale podobné - o zahrávání si s ohněm. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.