Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz na cukroví z celozrnné, sojové, kokosové či jiné než bílé mouky. Jakou má cukroví potom chuť? Je hodně poznat, že je pečené z jiné mouky? Děkuji za odpovědi
Ako celiatik vam viem odpovedat, ze zakladne bezlepkove zmesi chutovo nerozoznate, len podla konzistencie.
Aromaticke muky ako kokos, cicer (cizrna), tekvica ..., tie poznate uz podla chuti a su vhodne skor na dochutenie, nez ako zaklad. Zamenit beznu psenicnu muku za uplne inu nie je mozne, musite robit pokusy, kolko tekutiny je ok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.