Nejste přihlášen/a.
Já vím, je ještě hodně brzy, ale mladá už začala s tím, že bych měla přemýšlet co bych ráda pod stromek. A v mezičase na narozeniny. Já vůbec, ale vůbec nevím a za chvíli se přidají ostatní, čím že by mi mohli udělat radost. Je to tak už kolikátý rok, kdy nevím, co bych si měla přát. Nic! to není odpověď, to docela dobře chápu. Koš dobrůtek? Je toho více, co nejím nebo nemohu nebo špatně trávím. Co si budete přát vy? Inspirujte všechny, kdo neví.
Já požaduji praktické dary, protože každý ví, že žádné lapače prachu nesnesu.
Letos si budu přát sadu sadu nádobí, případně něco dalšího do kuchyně.
Vloni to bylo ložní prádlo a fajn polštář.
Ocenil bych i něco jako voucher na koncerty dle vlastního výběru.
To jsou věci, které používám a najdou tak uplatnění. Dekorativní krámy, které jsou často pouze zbytečným odpadem v domácnosti, nepovažuji za dar, ale za jakousi "výmluvu" toho, co mi něco dává.
Místo koše dobrůtek jim řekněte, co konkrétně jíte - sušené ovoce, oříšky, oříšková másla, nějaké ovocné šťávy, nebo luxusnější sýry, salámy, určitý druh sušenek/tyčinek, ovocné kompoty, nějaké hezké balení koření, čaje, káva, kakao, luxusní čokoláda, ...
Co nějaký kuchyňský robot? Struhadlo, sekáček, smoothie maker, hnětač, mlýnek na kávu, ...
Ponožkoboty
Nějaké vybavení pro pejska? - obojek, obleček, nový pelíšek, ...
Kosmetika - nějaké novinky (Frøya Organics)
Chytré hodinky, trekové hole, nějaké sportovní vybavení, jestli sportujete? Merino ponožky, nové trekové boty, turistický batůžek, ledvinka, ...
Vybavení na zahradu - několikapatrový květináč na bylinky, semínka, ...
Jestli můžete a chutnalo by vám to, můžete začít s mikrogreens nebo klíčením
Masážní přístroje/vybavení, parafínová lázeň
Knihu křížovek
Předplatné třeba na Netflix nebo jinou streamovací službu
Znám z vyprávění -
Jsme 3 sourozenci. Když mi byly nějaké 3 roky, zeptal se táta mámy, co by chtěla k vánocům. Máma prý odpověděla: " 3 hodné děti". Starší sestra se zamyslela a zaprotestovala: "...ale to už by nás bylo moc !"
Z dob o mnoho let později -
"Mami, co chceš k vánocům?" Máma vždycky ukázala od zápěstí po loket se slovy: "Vocať - pocať". Myslela tím zlaté náramky . Nikdy se jich ale nedočkala
(měla aspoň 2).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.