Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce lusienne

Od: ahojjj odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, jaký máte názor na antikoncepci lusienne? Vedlejší účinky s a po? Mám strašný strach začít brát antikoncepci v životě jsem žádnou neměla :(
Děkuji za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poskytnu vám obecný názor k hormonální antikoncepci, který se týká i druhu Lusienne. Hormonální antikoncepce ve vašem těle udělá to, že vypne vaši přirozenou menstruaci a cyklus. Nebudete ovulovat, tedy nebudete moci otěhotnět. Když budete krvácet, když zrovna nebudete brát ty pilulky (přestávka), nebo ty, ve kterých nejsou hormony, tak to je pouze krvácení ze spádů hormonů. Hormonální antikoncepce má spoustu nežádoucích účinků, uvidíte sama, až si vytáhnete příbalový leták, je to taková obrovská plachta. Za sebe píšu, že by mi nejvíce vadilo to, že si úplně jinak ženy vybírají své partnery, když berou hormonální antikoncepci, voní jim jiné druhy můžů, než když hormony neberou. Což jim může dělat v životě a v dlouhodobých vztazích velkou paseku. Také jsou výrazné nežádoucí účinky na psychiku a také hrozí krevní sraženiny, a to už jde opravdu o život. V neposlední řadě, až budete chtít někdy otěhotnět, tak to nemusí tak snadno jít, protože budete muset antikoncepci vysadit, tělo bude možná mnoho let nasazovat svůj přirozený cyklus, jestli se mu ho po huntování umělými hormony vůbec podaří nahodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]