Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslat nebo ne?

Od: nicoka odpovědí: 15 změna:
Zdravím.
Pred X lety jsem se poznala s jedním slovakem, kdyz jsme pracovali v Anglii. Ja se tehdy do nej šíleně zamilovala, trochu jsem na něj tlačila atd takze z toho nic nebylo… ale stále se mnou chodil jednou za čas ven na několik hodin, povídali jsme si, vždy me obejmul při přivítání i loučení a vždy me doprovodil domů… no roste bylo to hezké i tak. Pak se nám cesty rozdělili a každý se vrátil do své země. Ted jsem se na Slovensko přestěhovala za prací atd a informovala jsem ho. Hned mi volal, pul hodiny se mnou mluvil, 2x navrhnul sam ze se můžeme vidět a skočit na kávičku pal mi i psal jak drží palce, at se urcite ozvu atd… ptal se jak dopadl pohovor, kde mam kocoura… a najednou ticho… 14 dni… sice kouká na moji story a semtam tam da serdicko… ale najednou proste ticho… kamarádka si udělala sranda at mu poslu kozy :D ze bud odepíše anebo odignoruje i to a ja budu vedet na čem jsem… každopádně mu nechci Poslt nic erotického, ale kdyz jsem si barvila hlavu tak slo hezké světlo skrz záclonu a házelo mi to na hrudník super hru světla stínu asi chápete… fotka vypadá celkem umělecky, neni tam vidět nic… chtela jsem ji původně klidně dát i veřejně a tak kdyz mu ji pošlu s popisem “jsem si zrovna barvila vlasy a bylo tak hezké světlo ze se musim podělit” ze je to dobrý nápad? Nebo škemráni o pozornost? Ma smysl mu psát? Nebo svoji odpověď už mam? Dekuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

A zeptat se ho prostě nejde? Já jsem asi jiná generace - místo posílání fotek a srdíček používám slova a věty... Prostě se ho zeptat, zda-li se nechce zase potkat.

hodnocení

6x
S pubertálním dotazem ti neporadím, ale z pohledu bezpečného chování posílej pouze to, co ti nemůže v budoucnu nějak uškodit. Hranici si nastavíš sama, ale je velmi tenká...

mik
hodnocení

3x
Ahoj jestli jo nebo ne potřebovali bysme posoudit tu hezkou fotku můžeš ji sem přidat?

hodnocení

1x

Ma frajerku a s vami bude nieco mat, len ked pridete za nim a zvediete ho. Inak mu za to nestojite.

kovadlina
hodnocení

1x
Zdravím zkusim ve zkratce...
Jak dlouho jste se neviděli ne si psali,ma i on nejake stránky kde má nějaké ty sociální nástěnky všeho možného, nevim co je nejaka story a jak se tam prezentujete.
Kozy bych rozhodne neposilala, může ztratit zájem úplně spíš se sejdete at vidíte komu byste ty kozy posílala. Tady fakt nejde o to upoutat pozornost když nevíte jak on tedy žije atd. 14 dní ticho?
Me se někdo neozval třeba půl roku ale chápu že každý má svůj život svoje priority a taky čas který je jen jejich. Třeba se necítí tak jako vy aby se někde ukazoval ujistěte ho že vam nezáleží na tom jak vypadá ale se sejít a ze staré známosti pokecat buď chce nebo ne. Pak poznáte jestli by ty kozy vůbec něco vyřešily vim dnes se nekupuje zajíc v pytli,teď se hbef strká kocour do trouby záleží na vás.nevim jaké bylo vaše přátelství kam až jste třeba jen v rozhovorech zašli. Kdo se nechce sejít můžete se i na hlavu postavit tak se nesejde.a odmlči se úplně. Někdy je to škoda, přátelství je někdy vic nez láska.

bear
hodnocení

1x

Tak mu ty dvě kozy prostě pošli, ne?

Poslat nebo ne?

jir
hodnocení

0x
A kolik že ti vlastně je?
nicolka
hodnocení

Asi málo kdyz se tak ptám co? ;)

hodnocení

0x

Pokud ti jde o popovídání u kafe, tak to asi nemá cenu, odepsal tě. Pokud ti jde o sex, tak mu napiš potřebuji sex a nemám s kým a uvidíš podle reakce. Nebo napiš mně, Nikolko. Přeji ti radostné dny!

hodnocení

0x

Píšete, že jste se poznali před X lety, neuvádíte, kdy. To X může znamenat třeba 10 let i víc. Za tu dobu si milý slováček třeba našel milou, později i manželku a dneska s ní možná má kopu dětí. A najednou mu napíše kamarádka z mládí. Co teď?

Kozy mu neposílejte, když už, tak raději toho kocoura! *smich2*Pokud jste se neviděli X let, nezačínala bych s nějakými provokativními fotkami. Spíš jen tak decentně pokračovat tam, kde jste kdysi skončili. Ale jak píšu, všechno už je možná jinak, než si představujete. Jen se Vám to stydí či obává říct. Po těch letech sám jen těžko zůstal. Spíš bych se poohlédla po jiných chlapcích. /v mém případě dědeččích *smich2*/ Jaga.

"...raději toho kocoura!"

Případně bobra. ;)

@magdon - Tohle "zvíře" už dneska k vidění moc nebejvá ;)

hodnocení

0x
No a kdo inicioval to ticho? Proč je ticho? To ti psal pořád jenom on a ty jsi odpovídala jak? To je dost podstatné, třeba ho nebaví, že ti píše stále jen on a ty nic nevymyslíš. Musíš napsat více detailů pokud ti tu někdo má něco poradit. Na první dobrou bych ti napsal, že nemáš žadonit o pozornost, jenže jak to je? Potřebujeme vědět více nebo alespoň já.

hodnocení

0x

Zdravím. Určitě mu neposílejte žádná fota. Pokud s ním chcete komunikovat, udělejte to z očí do očí. Místo fotek navrhněte schůzku a jděte spolu na tu kávičku. Pokud odmítne, nebo nebude reagovat nijak, pak už ho nekontaktujte.

ltz
hodnocení

0x
Vlastně ani v té Anglii mezi vámi nic moc nebylo. A možná už není sám. Ale po tom vašem prvním informováni, že jste na Slovensku, by se s vámi možná zkraje i rád sešel, ale potom si to mohl rozmyslet, právě proto, že asi není sám. Takže když se odmlčel a neznáte důvod proč, tak by asi nebylo vhodné mu to vaše foto posílat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]