Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi nákup na Allegru pro jednotlivce

Od: kosmetika odpovědí: 10 změna:

Nejde mi na Allegru koupit jednu věc z kosmetiky, naskakuje mi tam stále pro bussines na fakturu, píšou tam "přepněte si " to na nákup jednotlivce, ale možnost přepnutí se tam jaksi nenalézá.

Nikdy jsem nic nekupovala na Allegru, je to férové?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ale ta možnost tam je, stačí kliknout na svůj účet a přepnout.

Nejde mi nákup na Allegru pro jednotlivce
kosmetika
hodnocení

Tak, tak to nemám, žádný výběr, jen bussines

Píšete že jste tam ještě nic nenakupovala.

Založte si nový účet a správný, je možné že jste při registraci něco popletla Vy, nebo Allegro.

mll
hodnocení

2x

Já za prvé, jak slyším Allegro, hned se mi vybaví zprasené Aukro, je to už mnoho let (možná i 10 nebo víc), co jsem ho kvůli "vylepšování" touhle polskou firmou přestal používat. (Ani jsem nemusel, ty věci se mezitím začly objevovat v normálních obchodech.)

Za druhé mě jejich stránky (myslím teď allegro, ne aukro) natolik odrazujou že jsem tam nikdy nic nenakoupil (CZC má smůlu, a to jsem u nich před zallegrováním občas nakupoval, přestal jsem když zavedli poplatek za vyzvednutí na pobočce, což bylo ještě před zallegrováním).

Třeba ten obchod, u kterého chcete nakupovat prodává jen na IČO i takové jsou (vyhne se tak spoustě povinností, které má ke koncovému spotřebiteli).

Pokud nemá allegro nějakou rozumnou podporu, která by ten problém vyřešila, tak obchod, kterému zprostředkovávají prodej přijde o tržbu od Vás a allegro o provizi. Ale asi jim na tom nezáleží, mají zákazníků víc než dost.

kosmetika
hodnocení

Podal jste to obšírně, za což díky i to, že je to polský eshop, či zásilkovna, právě to hledám.Oni Poláci obsadili na trhu produkty i LÓreal Paris a u nás už to není nikde v prodeji, tak je psáno na webech.Takže bych to kupovala od zdroje, ale nedaří se to, škoda. Děkuji vám.

hodnocení

2x

Pokaždé, když se z Opery přihlásím na Allegro, zablokují mne. Zřejmě klikám moc rychle *smich* . Když to zkusím v soukromém okně, tak není problém.

Nejde mi nákup na Allegru pro jednotlivce #2

mathew
hodnocení

2x

Proč by to nemělo být férové? Prostě to obchodník nechce prodávat po jednom kuse a celou paletu si asi neobjednáte.

Mimochodem až zjistíte rozdíl mezi Allegro.cz a Allegro.pl tak budete asi naštvaná ještě víc...

kosmetika
hodnocení

Mám v rodině člena, co je v L´Orealu zaměstnán, a já věc vyzkouším na vánoce a to je vše. Pokud se mi věc osvědčila, spíše jsem nadšená, musím si ji sama někde sehnat. Tento výrobek už není, jenže já jej strašně chci a je jen na polském trhu. Takže Allegro, cena mě nezajímá vůbec v tomto případě jsou to 1 či 2 stovky více, možná...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, z Vašeho pohledu to jistě férové není - více k tomu asi nelze napsat. Zdravím!

doplněno 26.09.25 14:42: kosmetika - myslíte si, že zdroj LOréal Paris je v Polsku? Dělá to dojem, že zdroj bude spíše ve Francii, ale nemusíte až tam, protože stačí umět hledat v jejich e-shopu.
lorealparis.cz/...
doplněno 26.09.25 19:42: kosmetika - děláte chybu, že jste drzá. Ten odkaz je docela fajn, ale když nechcete, tak si ...
kosmetika
hodnocení

pro ben : nic o tom nevíte, tak se zdržte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]