Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak byste udělaly králíka

Od: kralik odpovědí: 6 změna:

V Albertu jsem koupila pro změnu králíka a nevím, jak ho připravit.Doma to dělával jen jeden člen rodiny a ten už tu není, tak mně písněte hospodyňky vaše zkušenosti.Na netu jsou různé, ale byla by to škoda riskovat. Je tam na víně, hořčici dokonce, či kečupu, no to fakt jsem skeptická ...

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

km
hodnocení

2x

nejlepší králík je pečený společně s bůčkem a podávaný se zelím a knedlíky. ne každý umí udělat chutného králíka.

kralik
hodnocení

No to je právě ono, manžel přinesl králíka, když vyhráli fotbal na vesnickém hřišti a dělal ho smažený a zbytek v troubě, já to fakt nikdy nedělala, jsme měšťáci jako rodina, máme k tomu daleko.

km

já sám králika nedělal nikdy, ale vím jak se dělá u nás v rodině, proto bych být váma hledal ten recept, co jsem psal. důležité je, že to maso je samo o sobě dost suché, takže když vyschne tou tepelnou úpravou ještě víc, je to špatně.

 

hodnocení

2x
avatar juraja
Hlavu nevyhazovat, pěkně povařit.
Vynikající masíčko, líčka, jazyk a mozeček.*mnam*
kralik
hodnocení

V tomto případě nejde, je to průmyslově zpracovaný králík je bez drobů

 

hodnocení

0x

doporučuji to co tu psal km , doma králičí používáme do včeho od sekané po svýčkovou , když přijede návštěva podává se výhradně pěkně z trouby se zelím a knedlíkem tam ta chuť asi nejvíc vynikne.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]