Nejste přihlášen/a.
V Albertu jsem koupila pro změnu králíka a nevím, jak ho připravit.Doma to dělával jen jeden člen rodiny a ten už tu není, tak mně písněte hospodyňky vaše zkušenosti.Na netu jsou různé, ale byla by to škoda riskovat. Je tam na víně, hořčici dokonce, či kečupu, no to fakt jsem skeptická ...
nejlepší králík je pečený společně s bůčkem a podávaný se zelím a knedlíky. ne každý umí udělat chutného králíka.
No to je právě ono, manžel přinesl králíka, když vyhráli fotbal na vesnickém hřišti a dělal ho smažený a zbytek v troubě, já to fakt nikdy nedělala, jsme měšťáci jako rodina, máme k tomu daleko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.