Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za dámu s podpatky

Od: kunka odpovědí: 21 změna:
Dobrý den, do práce nosím balerínky, ale uvažuju, že bych si koupila lodičky nebo boty na podpatku, protože si chci připadat dobře, sexy, sebevědomě... No jo, ale jde to vydržet osm hodin + cesta? Měli byste nekdo tip na elegantní boty na podpatku, ktere jsou zároveň pohodlné. Stačí značka. Rieker jsou na mě moc humpolácké. Diky

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Měla jsem lodičky v práci pod stolem, po příchodu a před odchodem jsem se přezula. Těch 8 hodin jsem v nich vydržela, většinu času jsem seděla u počítače.

kunka
hodnocení

To je dobré

hodnocení

5x

Kolegyně stále nosila botasky a práci se přezouvala do lodiček na podpatku.

smode2
hodnocení

2x
Uvedené přece záleží na tom jak do práce jezdíte, jakou vzdálenost, zda při práci sedíte nebo spíše stojíte či chodíte a v neposlední řadě na preferované výšce podpatku. Naprosto jinak se vám bude fungovat s 2cm nebo 20cm podpatkem. Boty na podpadku jsou z principu nepohodlné a chtít být v botech na dostatečném podpatku tak aby správně vynikla prsa a zadek a zároveň aby byly pohodlné, je jako chtít běhat a zároveň nenamáhat nohy. Situaci bych řešil použitím jiných bot na cestu do zaměstnání a jiných na pracovišti.

hodnocení

2x

Zkuste styl botiček slingbacks ty jsou moc pohodlné a navíc teď "letí". Pořídila jsem si červené a letos je nosím nejvíc

kunka
hodnocení

Ano, jsou hezké, a ty s vyššími podpatky hezčí než ty placaté :) a jsme tam, kde jsme byli.

hodnocení

2x

Moc se mi líbil dokumen o keckách. Nejvíce mě zaujaly úřednice, které v kostýmku, s kabelkou, s kávou v ruce a keckách běžely z podzemky. Byl záběr na nohy okolojdoucích a kecek, ať už jim říkáme botasky nebo tenisky nebo jak, bylo spousty na dámských nožkách. Před zajímavou budouvou ze skla a betonu se slečna zastavila , vyjela z kecek a obula lodičky. V kabelce udělala přehazovačku. ;) Udělala opačně to, co většina žem dělává. Já a spousta podobných, na podpatku dojdeme do práce a tam se přezujeme do nějakých "zdravých dřeváků". U mě je to v minulém čase, ale měla jsem to tak.

hodnocení

1x

Žena může být DÁMA i když je bosá a naopak žena může být i v luxusních lodičkách a kostýmku vidlačka! Ono to není jen v obuvi a oblečení!

JInak v hluboké minulosti jako mlaďas jsem nosil oproti předpisový polobotkám s cca2cm poodpatkem s asi pěticentimetrovým a nebylo to ono. PS. zajímavé, že toto nadřízeným nevadilo ale když jsem si ke kanadám vzal gumičky (muži co absolvovali ZVS ví o co jde) tak jsem dostal stěr a musel je sundat.

km
hodnocení

1x

to je zas dotaz jak ... *bzum*

nepíšete co je to ze práci (v bance, za pultem, nebo na výpadovce?) a co za cestu (autem, sockou, nebo na kole?) ...

těžko radit... ale poradím, pokud můžete, přezouvejte se až na place, tzn. pro cestu mějte jinou obuv

kunka
hodnocení

Do práce jezdím na kole, ale na to podpatky nemají vliv. Jezdím normálně i v podpatkach. Mám to kousek. Občas chodím pěšky, to je horší. Práce: inženýrka v kanclu ve vývojové firmě.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pořiďte si prudce elegantní botky na (vysokém) klínku - protáhnou/vyšponují Vám nohy skoro stejně jako lodičky, ale jsou pohodlné. Když si je "okováte" kovovými patníky, tak se za Vámi při chůzi venku otočí celá ulice nebo v práci při chůzi na chodbě budou muži vybíhat z kanceláří a zírat na tu sexuální dračici. Ovšem, ono to není jen v botách, tak jestli ze svého "nadupaného" těla nic neukážete a zakryjete ho hubertusem, tak dračice nebude . Zdravím!

kunka
hodnocení

Děkuju za tip. Jednou jsem měla boty na klínku a vadilo mi, jak jsou neohebné, takže mě z nich dost bolely nohy. Ale možná to byl prostě blbe udělaný pár bot.

hodnocení

0x
I když není vhodné, abyste v práci vypadala sexy, tak souhlasím s tím, že takzvané baleríny jsou kromě sandálů to nejpříšernější co si může žena obout. Jehly jako sadomaso domina ne, ale decentní nízký podpatek ano. Tenisky na tenis.
baruba
Tak u tech sandalu zalezi, je rozdil mezi elegantními a nejakymi turistickymi. Za me nejvetsi zlo, co si zena muze obleknout, jsou Birkenstock, to proste vypada otresne.
filuta
Musim souhlasit s ernie, baleriny nebo ty priserne boty bez podpatku s paskem nad kotnik to ksou tak asexualni boty, ze to muzou nosit jen vdane zenske :D

kunka
hodnocení

Nemyslela jsem doslova sexy, spíš prostě sebevědomě...
petrovic

Sebevedomi muze zena dat najevo i jinymi zpusoby. Nemusi u toho mit jehly jak holciny z E55.

filuta
Sebevedoma zenska vypada sexy, ne? Aspon teda ja to mam takto spojeny, ale treba jsem sexista :D

filuta: Tak já zhusta vídávám sebevědomé ženy, co jsou tlusté, korektně řečeno dnešní mluvou oversized, a navléknou se do obepnutých hader a pak vypadají jak dobře napěchovaná jitrnice, a tohle není vůbec sexy ani náhodou. Na rozdíl od skutečné jitrnice.

hodnocení

0x

V botách na vysokém podpatku budete dobře vypadat, pokud budete sedět a stát. Chůze, pokud nebudete mít dlouhodobý trénink,v nich nebude příjemná a nebude působit tak nějak samozřejmě. Botám na klínku se také vyhýbejte, v nich vypadá chůze nepřirozeně, spíš jako nějaké ťápání a posunování se směrem dopředu. Doporučuji lodičky bez pásku přes nárt na středním nebo nižším podpatku. Teď jsou v módě boty hodně špičaté. Zbytečně nohu prodlužují. Lehce zaoblená špička je "věčná" klasika, stále elegantní a pohodlná.

V botách na klínku se chodí úžasně, když je pata a špička podrážky zaoblená. Nosila jsem vysoké klíny roky. Bůhví proč to přestali dělat (asi móda) a teď jsou klínky jako kuchyňské prkénko přivázané k chodidlu.

Obrázek přikládám, aby bylo lépe pochopitelné to zaoblení.

media.remix.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]