Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolonoskopie vyšetření

Od: bianca® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, prosím, můžete doporučit v Praze ( asi nejlépe kolem Jižního Města nebo v dosahu žst. Praha-Vršovice, Hostivař atp.) pracoviště, se kterým jste byli spokojeni? Nechtěla bych toto vyšetření pouze s rajským plynem, pokud máte zkušenosti, uvítám jak ty pozitivní i negativní. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
V Praze nevím ale já dostal normální injekci a vzbudili mne za dvě hodiny.
Doprovod je povinnost.
Negativní nemám, jedině vypít ty čtyři litry nechutného sajrajtu.*blee*

hodnocení

2x

¨Mám jen pozitivní zkušenosti. Vždy injekci a nic nevím, Po probuzení je vše OK. I výsledky jsou zatím OK.

km

tak hlavně jestli pak byla zasloužená řízková pochoutka ;)

řízkovou pochoutku nemám tak často, ale řízky skoro furt. Jen ty přílohy nic moc...

petrm
hodnocení

2x

Byl jsem loni na klinice ISCARE iscare.cz/... ve Vysočanech vedle O2 arény. Používají analgosedaci, takže člověk nic necítí. Za použití lůžka po zákroku se platí 600 Kč. Specializují se na Crohnovou chorobu a Ulcerózní kolitidu.

pecenkav
hodnocení

2x

Dělali mi jí už asi 6x, 1x na Pankráci, už nevím jméno, 1x v Modřanech na poliklinice na gastroenterologii, pak 2x v Restrial v Modřanech, 3x v nemocnici Krč a nikdy jsem neměl doprovod, nikdy žádný oblbovák ani narkóza a pokaždý v pohodě.

Pokaždé jsem se tam odvezl sám autem.

Dodnes jsem nepochopil, proč se toho lidi bojí.

lidé se bojí toho, co neznají. podruhé se již neobávají.

petrm

Autosedaci jsem nechtěl, ale bylo mi vysvětleno, že při autosedaci je pacient klidný a lékaři se lépe pracuje.

Tak já byl třeba zvědavý, ale bohužel jsem usnul.
Na gastrologii (hadička do žaludku) tak to jo, to sem koukal na monitor a obdivoval svůj žaludek*smich*

hodnocení

0x

V Praze nwn u nás jsem absolvoval bez jakéhokoliv uspání a vše v pohodě. Nejhorší na tom bylo to nevědomí co a jak se bude dělat! Tedy předchozí "zkazky" jak je to drastické atd.. Holt někteří lidé dosti přehání nebo jsou více cimprlich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]