Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolonoskopie vyšetření

Od: bianca®

Dobrý den, prosím, můžete doporučit v Praze ( asi nejlépe kolem Jižního Města nebo v dosahu žst. Praha-Vršovice, Hostivař atp.) pracoviště, se kterým jste byli spokojeni? Nechtěla bych toto vyšetření pouze s rajským plynem, pokud máte zkušenosti, uvítám jak ty pozitivní i negativní. Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
V Praze nevím ale já dostal normální injekci a vzbudili mne za dvě hodiny.
Doprovod je povinnost.
Negativní nemám, jedině vypít ty čtyři litry nechutného sajrajtu.*blee*
yarda1

Mně ty 4 litry nestačily i když jsem pečlivě dodržoval návody. Prý to tak někdo má že potřebuje vyšší dávku projímadla.

hodnocení

2x

¨Mám jen pozitivní zkušenosti. Vždy injekci a nic nevím, Po probuzení je vše OK. I výsledky jsou zatím OK.

km

tak hlavně jestli pak byla zasloužená řízková pochoutka ;)

řízkovou pochoutku nemám tak často, ale řízky skoro furt. Jen ty přílohy nic moc...

petrm*
hodnocení

2x

Byl jsem loni na klinice ISCARE iscare.cz/... ve Vysočanech vedle O2 arény. Používají analgosedaci, takže člověk nic necítí. Za použití lůžka po zákroku se platí 600 Kč. Specializují se na Crohnovou chorobu a Ulcerózní kolitidu.

pecenkav
hodnocení

2x

Dělali mi jí už asi 6x, 1x na Pankráci, už nevím jméno, 1x v Modřanech na poliklinice na gastroenterologii, pak 2x v Restrial v Modřanech, 3x v nemocnici Krč a nikdy jsem neměl doprovod, nikdy žádný oblbovák ani narkóza a pokaždý v pohodě.

Pokaždé jsem se tam odvezl sám autem.

Dodnes jsem nepochopil, proč se toho lidi bojí.

lidé se bojí toho, co neznají. podruhé se již neobávají.

petrm*

Autosedaci jsem nechtěl, ale bylo mi vysvětleno, že při autosedaci je pacient klidný a lékaři se lépe pracuje.

Tak já byl třeba zvědavý, ale bohužel jsem usnul.
Na gastrologii (hadička do žaludku) tak to jo, to sem koukal na monitor a obdivoval svůj žaludek*smich*

U mně stejně, jako Jura. Čekala jsem, co zažiju, uvidím. Kamarádka tvrdila, že při kolonoskopii viděla na monitoru svá střeva zevnitř, druhá zase, že prý si při tom povídala s personálem.

A já si neužila nic. Usnula jsem hned jako špalek a potupně zaspala všechno. Probudila mě až sestřička. Proto mé zážitky jsou nula nula nic. Jaga.

hodnocení

2x

V Praze nwn u nás jsem absolvoval bez jakéhokoliv uspání a vše v pohodě. Nejhorší na tom bylo to nevědomí co a jak se bude dělat! Tedy předchozí "zkazky" jak je to drastické atd.. Holt někteří lidé dosti přehání nebo jsou více cimprlich.

hodnocení

1x
Byla jsem v Bohnicich k plné spokojenosti,1 injekce, bezdoprovodu maji jeden z nejmodernějších optických přístrojů.

hodnocení

0x
Také jsem prošel kolonoskopii bez injekce. Nic strašného to neni.spíše zajímavé vidět vnitřek střeva. Poradil mně to kamarád. Důvod? Můžu přijet i odjet sám autem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]