Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesvětlující krém na vlasy

Od: ahoj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti s tímto výrobkem. Používala jsem zesvětlující sprej na vlasy od Palette, ten přestali vyrábět, pak od Avonu zesvětlující krém na vlasy pro efekt sluncem zesvětlených vlasů a ten už ted také není k dostání. Neznáte někdo alternativu k těmto výrobkům? Barvené vlasy se mi nelíbí, chtěla bych je jen tak lehce zesvětlené. Dnes jsem si objednala zesvětlující gel od Loreal,ale je to celkem drahé :(Děkuji moc za odpovědi pokud s tím máte někdo zkušenosti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luciferkaa*
hodnocení

0x

ja som ten od avonu nasla tu

barvy-na-vlasy.heureka.cz/...

hanika*
hodnocení

0x

Dobry vecer,mohu vam poradit e-shop s vlasovou kosmetikou,kde lze zakoupit zesvetlujici sampon a opravdu funguje-vim z vlastni zkusenosti.1l stoji 220 kč najdete ho v podrubrice edelstein-joung,jsou vysribrujici a ucinek je stejny jako od slunicka.vsak mrknete a uvidite:) www.vlasy-eshop.cz

isyss
hodnocení

0x

ahoj ten zesvět.krém od avonu jsem na netu našla k prodeji.na .. www.avon.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]