Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jecne zrno lecba proti rezani?

Od: julifous odpovědí: 3 změna:
Ahoj, uz asi pul roku mam jecne zrno. Mazali jsme to ruznyman mastickama a nezabralu. Nebo spis zabrali ale pak se to zase zvetcilo. Byli jsme u ocniho a tam rekli ze je to chronicke jecne zrno a rekli ze by se to melo samo vylecit. Ted na to davam teple obklady a mam pocit ze se to zlepsuje ale treba zrovna dneska se mi to trochu zvetsilo. Proste nekdy se to zvetsi a nekdy zmensi. Prosim nejake rady je mi 13 teprve

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aio
hodnocení

0x

Taky sem s tim měl problémy. Dokonce mi ho ednou vyškrabávali chirurgicky. Pak se zas vratilo. Nechal sem to a zmizelo, pak se objevilo ještě jednou a od té doby klid. Hlavně dodržovat hygienu očí, každé ráno je opláchnout u umyvadla. Nesahat si zaprasenými prsty do oka atd.

Ty obklady by měli pomoc. Ještě výplach heřmánkovym čajem mi pomáhal, ale pozor musí být vychladlý !

Zaleží na tom kde ho máte. Já měl vždy z vnitřní strany víčka...

julifous
hodnocení

no ja ho mam zevnitrna dolnim vicku

hodnocení

0x

Jak píše @aio: Vyplachovat oči ve vaničce, třeba několikrát denně.

Oční vodu DrMax dostanete i s tou vaničkou.

Jecne zrno lecba proti rezani?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]