Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednorázová dvoudenní menstruace

Od: jedle odpovědí: 3 změna:
Je to normální? Těhotenství můžu vyloučit, nachlazená jsem taky nebyla, tak nevím. Normálně ji mívám tak 4-5 dní. Mám strach, čím to mohlo být. Nevíte, co mám dělat, aby se to neopakovalo? (Je mi 30).

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedině návštěva u vašeho gynekologa vám v tom udělá jasno.

pb®
hodnocení

0x

Nepíšete, jestli berete hormonální antikoncepci. Pokud ano, měla jsem to tak a gynekolog řekl, kde nenaroste sliznice, tam není co by krvácelo. Nějaké předčasné obavy nejsou na místě, ženské tělo není stroj, mohla jste mít anovulační cyklus.

hodnocení

0x

Nic jako jednorázová dvoudenní menstruace neexistuje. Není možné, aby se všechna děložní sliznice odloučila za pouhé dva dny. To, co se vám stalo, to dvoudenní krvácení, je krvácení mimo menstruaci. Měl by vás vidět gynekolog. Pokud berete hormonální antikoncepci, tak menstruaci jako takovou vůbec nemáte, jen krvácení ze spádu hormonů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]