Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozitivní těhu test?

Od: anon odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, prosím, já bych potřebovala poradit. Nechci působit jako pubertální nezkušená cácora, ale vždy jsem měla jasně sněhobílý gravi test. Poslední dobou mi není dobře, ale těhotenství je opravdu téměř nemožné (kombinace vícero ochrany vždy). Přítel do mě tak dlouho šil, abych si ho zkusila udělat, že jsem ho chtěla uklidnit a taky odbýt . Dělala jsem ten papírkový mamatest a v odpo hodinách (vím, že to není ideál). Ta stupnice lezla nahoru a vykreslila hezkou jednu čárku. Tak jsem byla spoko, než mi došlo, že až poté vykreslil opravdu výraznou tu testovací. Takže byly dvě,ok. Jenže ta jedna, co by měla značit pozitivní, se začala ztrácet a zůstal z ní duch. Já nevím, co si o tom myslet . Jasně, udělám další, počkám, ale zajímaly by mě případně zkušenosti, přikládám foto, ale jde tam vidět dost blbě (cca 12 dni po ovu)
Pozitivní těhu test?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já zase nechcu působit jako vševěd, ale jak ti máme poradit s vyhodnocením testu?

Píšeš, že těhotenství je téměř nemožné. Tak proč si děláš test? Protože to chce přítel - to je jako by přítel věděl, že to těhotenství tak úplně nemožné není. A to to je hodně zvláštní chování.

Jestli se potřebuješ s někým poradit, tak si zatelefonuj na gynekologii nebo své obvodní lékařce a s nimi se poraď.

A jestli chceš mít jistottu, tak musíš jít do nemocnice kde udělají test, který dává spolehlivé výsledky.

A na závěr: duch čárky na testovacím proužku = to má být co. V návodu k použití je určitě napsáno, že jedna čárka=negativní test; dvě čárky = pozitivní test. Kdo tam hledá duchy, tak si ten výsledek testu může vyložit přes tak jak chce.

Tak neraď, když o tom nic nevíš ne? Nebo máš potřebu prostě něco napsat? Tak si vygoogli co to je duch, protože to je naprosto běžná věc co se týká těhotenského testu a běžné používaný výraz. Na počátku těhotenství je čárka opravdu slabá, sotva vidět.
Navíc skoro nemožné neznamená nic, moje žena měla stejnou “diagnózu” a z ničeho nic měla zpoždění, tak si udělala logicky stejný test jako tady tazatelka. To je taky naprosto normální postup.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]