Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup šperků?

Od: xvb odpovědí: 6 změna:
Zdravím, pro významnou událost bych chtěl nakoupit šperky členům rodiny. Většinou nakupuju kosmetické dárky, ale tohle se hodí víc/ Konkrétně jsem dostal doporučení na náušnice ze stříbra, žádný byžu. Já jen nemám s takovými nákupy zkušenosti. Doporučili by jste mi specifické online zlatnictví či jiné obchody zaměřené na šperky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

1x

Pokud si zena sama sperk nevybere, koupite z 98% ten spatny! Radeji ji vemte do obchodu s sebou!
A navic muze mit na stribro alergii.

Nejsnadnější je pořídit dárkový poukaz, ať si obdarovaná vybere podle svého.

rtu
hodnocení

0x

to by nebyloprekvápko

liska5
hodnocení

0x

Šperky jsou velmi individuální záležitost. Málokdy se trefíte do vkusu. Navíc stříbro černá, náušnice z něj plno žen nechce. To raději z chirurgické oceli.

hodnocení

0x

Já poslední dobou ,,ujíždím,, na špercích s českým granátem z eshopu Granát Turnov,mají je ve stříbře s rhodiovanou úpravou proti černání ale i ve zlaté variantě a i ve zlatě. Koupila jsem u nich už prsten,náušnice a 2 přívěsky slunce ve zlaté i stříbrné úpravě a maximální spokojenost. Pošlou vám to i s certifikátem pravosti v pěkné krabičce. Mají velmi pěkný výběr. Myslím že si vybere každý ;) A nabízejí i peněžní pokukázky;)

yarda1

Já dávám přednost osobnímu výběru. Pravda, máme to poněkud z ruky ale nekupujeme šperky každý týden. A vede tam dálnice.

maps.app.goo.gl/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]