Zdravím, pro významnou událost bych chtěl nakoupit šperky členům rodiny. Většinou nakupuju kosmetické dárky, ale tohle se hodí víc/ Konkrétně jsem dostal doporučení na náušnice ze stříbra, žádný byžu. Já jen nemám s takovými nákupy zkušenosti. Doporučili by jste mi specifické online zlatnictví či jiné obchody zaměřené na šperky?
Šperky jsou velmi individuální záležitost. Málokdy se trefíte do vkusu. Navíc stříbro černá, náušnice z něj plno žen nechce. To raději z chirurgické oceli.
Já poslední dobou ,,ujíždím,, na špercích s českým granátem z eshopu Granát Turnov,mají je ve stříbře s rhodiovanou úpravou proti černání ale i ve zlaté variantě a i ve zlatě. Koupila jsem u nich už prsten,náušnice a 2 přívěsky slunce ve zlaté i stříbrné úpravě a maximální spokojenost. Pošlou vám to i s certifikátem pravosti v pěkné krabičce. Mají velmi pěkný výběr. Myslím že si vybere každý A nabízejí i peněžní pokukázky
yarda1
Já dávám přednost osobnímu výběru. Pravda, máme to poněkud z ruky ale nekupujeme šperky každý týden. A vede tam dálnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.