Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Množství prášku a pěny při praní

Od: penavpizzi odpovědí: 3 změna:

Když peru bermudy či krátké kalhoty nic víc a dal jsem tam 3,5 polévkové lžíce prášku Ariel Mountain spring není té pěny trochu moc? Měl jsem dát méně? Kolik?

Množství prášku a pěny při praní
Množství prášku a pěny při praní #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

3x

Vyrobci vzdycky udavaji vetsi mnozstvi, nez je treba. Pokud peres jenom 1 kus a jeste k tomu jen propoceny, stacila by 1,5 -2 lzice prasku. Nekdo pere i bez prasku, protoze textilie si uchovavaji urcite % prasku z predesleho praciho cyklu.
A kdyz uz pracku zapinas, doporucuje se, ji naplnit alespon z poloviny. Jiste bys nasel jeste spodni pradlo, ponozky, rucnik, tricko apod.

penavpizzi
hodnocení

No to né, já už další prádlo k vyprání nemám, a nejlepší kus neperu s ničím co by mohlo např. zabarvit. Oni tam právě psali, že aby prádlo nevybledlo je lepší dát více než méně kvůlibarvám.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, doporučené dávkování bude určitě uvedené na obalu pracího prášku. Myslím, že jste dal prášku zbytečně mnoho (a zbytečně více zatížil/znečistil životní prostředí) a ono také záleží na "špinavosti" prádla (na např. jenom propocené stačí méně). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]