Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recenze obchodu-Kateřina Praha

Od: radecka27® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Narazila jsem na výprodejové stránky obchodu - Kateřina Praha. Mám zájem si tam objednat ortopedické sandály. Když jsem však procházela jednotlivé stránky, nabízely se mi tam např. šaty, které jsou na e- schopu TEMU za podstatně jiné ceny. Má někdo s tímto obchodem praktické zkušenosti? Předem za zpětnou vazbu moc děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No nevím, ale když se dívám na stránky toho butiku a jejich dodací lhůtu.

katerinapraha.cz/...

Ale je to jen můj názor, Objedná z TEMU a za patřičnou přirážku nechá zaslat vám až ke dveřím..

Po přijetí objednávky potřebujeme 1–3 pracovní dny na její zpracování. Během pracovního týdne obvykle zpracujeme objednávku do jednoho dne, ale pokud objednáte v pátek večer nebo o víkendu, může to trvat o něco déle.

Jakmile je vaše objednávka zpracována, bude odeslána a doručení obvykle trvá 8–12 pracovních dnů.

prostromek
hodnocení

0x

S Temu nemůžete žádný obchod, zboží srovnávat. Na Temu jsou ceny za zlomek cen.

Buďto můžete mít zboží za pár desetikorun s vědomím, že podporujete fejkové výrobce z Číny, kupujete za výrobní ceny, kradou desing, podporujete otrockou, neetickou práci, mnohdy dětskou, žádná ekologie, a kterým odevzdáte svoje data,

anebo naopak podpoříte naše obchody.

Myslím tím naše České výrobce . Myslím tím kvalitnější zboží, které vydrží déle. Nu a pokud nemáte peníze, tak se chovejte ekonomicky, abyste vyšla a objednávejte z ciziny. V butiku koupíte možná to samé co byste koupila v Temu. Přeprodejce?

Mnozí jsou s dodávkou z Číny spokojení, ale někteří ne.

Dopad na zeměkouli je hrozivý, skládky skládky v Africe.

Video vysvětluje.

k2
hodnocení

0x

ODDÍL 20 – KONTAKTNÍ ÚDAJE
Dotazy týkající se Podmínek služby nám zasílejte na e-mailovou adresu info@katerinapraha.cz

Tralhas Ilimitadas Ltd
86-90 Paul Street, London, England, EC2A 4NE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]