Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recenze obchodu-Kateřina Praha

Od: radecka27® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Narazila jsem na výprodejové stránky obchodu - Kateřina Praha. Mám zájem si tam objednat ortopedické sandály. Když jsem však procházela jednotlivé stránky, nabízely se mi tam např. šaty, které jsou na e- schopu TEMU za podstatně jiné ceny. Má někdo s tímto obchodem praktické zkušenosti? Předem za zpětnou vazbu moc děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No nevím, ale když se dívám na stránky toho butiku a jejich dodací lhůtu.

katerinapraha.cz/...

Ale je to jen můj názor, Objedná z TEMU a za patřičnou přirážku nechá zaslat vám až ke dveřím..

Po přijetí objednávky potřebujeme 1–3 pracovní dny na její zpracování. Během pracovního týdne obvykle zpracujeme objednávku do jednoho dne, ale pokud objednáte v pátek večer nebo o víkendu, může to trvat o něco déle.

Jakmile je vaše objednávka zpracována, bude odeslána a doručení obvykle trvá 8–12 pracovních dnů.

prostromek*
hodnocení

0x

S Temu nemůžete žádný obchod, zboží srovnávat. Na Temu jsou ceny za zlomek cen.

Buďto můžete mít zboží za pár desetikorun s vědomím, že podporujete fejkové výrobce z Číny, kupujete za výrobní ceny, kradou desing, podporujete otrockou, neetickou práci, mnohdy dětskou, žádná ekologie, a kterým odevzdáte svoje data,

anebo naopak podpoříte naše obchody.

Myslím tím naše České výrobce . Myslím tím kvalitnější zboží, které vydrží déle. Nu a pokud nemáte peníze, tak se chovejte ekonomicky, abyste vyšla a objednávejte z ciziny. V butiku koupíte možná to samé co byste koupila v Temu. Přeprodejce?

Mnozí jsou s dodávkou z Číny spokojení, ale někteří ne.

Dopad na zeměkouli je hrozivý, skládky skládky v Africe.

Video vysvětluje.

k2
hodnocení

0x

ODDÍL 20 – KONTAKTNÍ ÚDAJE
Dotazy týkající se Podmínek služby nám zasílejte na e-mailovou adresu info@katerinapraha.cz

Tralhas Ilimitadas Ltd
86-90 Paul Street, London, England, EC2A 4NE

mll

A prý že Praha :)

mm

Fotky zboží jsou vždy k nalezemní na jiných (levnějších) e-shopech.
Hlavní fotka dvou žen je generovaná AI, obrázky "spokojených zákaznic" v recenzích jsou z fotobanky.
Opravdu velmi důvěryhodné!

hodnocení

0x

Můj názor je ten, že se jedná o zboží z Temu, které si obchod Kateřina na Temu objedná, pařičně zdraží a pak pošle Vám. Snadný výdělek. Pokud se Vám zboží líbí a nevadí Vám, že kvalita asi nebude nejlepší, objednejte si přímo z Temu. Bude to bez placení poštovného a daleko levnější.

Pokud se Vám jedná o kvalitu a Vaše nohy potřebují dobrou ortopedickou obuv, neobjednávejte ai z Kateřiny, ani z Temu, ale z kvalitního obchodu. Za sebe mám oblíbenou firmu Santé Proseč. Ale ceny už nebudou tak zanedbatelné, jako u Temu. Zas Vám zboží bude dlouho sloužit k Vaší spokojenosti. Jaga.

hodnocení

0x

Hmm, doména je stará 62 dní. Jak za tu dobu stihli udělat tolik nákupů , že už tam mají testimoniály od paní z Tábor z Česka a pak od Marie z Tsechien . A úvodní proužek láká na až 80% vypnuto... nápovědat, je že doménu před 2 měsíci registroval nějak Domains by proxy... Určitě to bude mít reklamu na facebooku. tady fakt může nakoupit jen trubec zaslepený. Pochybuju, že to e-shop vůbec je. Když dokončíte objednávku nestane se nejspíš nic.

Taková náhodička, podobá se to neskutečně jinému obchodu jakého si řemeslníka, co seknul s výrobou z kůže a rozprodává gigantický sortiment za zlomek ceny.

Zřejmě mají hodně napilno- a možná jim křivdím, mají objednávek, až se dodávkám kouří od pneumatik
: a v důsledku pandemie COVID-19 může dojít ke zpoždění.
: pak ale nechápu proč nabízejí platební metodu Sofort (okamžitou)

nada
hodnocení

0x

V žádném případě nic neobjednávat, podvodníci. Objenala jsem si šaty, nevím jak, v objednávce se objevily troje, hned jsem objednávku chtěla stornovat, ale došel mi mail, že to nejde. Po obdržení šatů jsem je chtěla vrátit, poslali mi čínskou adresu, kam je vrátit, navíc by vrátili jen 20% s ceny. Šmejdi, šmejdi!

k2

Jako ze pri objednavce a naslednem potvrzeni jste si nevsimla, ze nesedi kusy a cena? Pak jste zaplatila bez povsimnuti 3x vice a pak jste to chtela stornovat? Zajimave.

slon
hodnocení

0x

Viz. varování ČOI : coi.gov.cz/...

renhlavacova
hodnocení

0x
I já jsem naletěla na stránky obchodu Kateřina Praha, přišla jsem o 990 kc. Vyměnili jsme si několik e-mailu ve kterých mě vyhrožovali, že mě nahlásí k dalšímu šetření když jsem chtěla vrátit peníze zpět. Je to podvod jako hrom, ale stránky existují dál. Doufám, že bezy na ně dojde a budou potrestáni.
Renca

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]