Nejste přihlášen/a.
Dívka, která měří pouhých 160 cm, nebude asi nikdy dělat dlouhé kroky, spíš jenonm cupitat. Něčím podobným jste nás tady krmila pod nickem "klaja". Už to pusťte z hlavy, dotyčný chlapec o Vás opravdu nemá zájem.
Víte vůbec, kolik se mi kdysi líbilo kluků? A nestalo se vůbec nic. Možná ani nevěděli, že se mi líbí. A život šel dál.
Nelžete tady, neschovávejte se za imaginární sestru, nekonspirujte, bavte se a užívejte si prázdnin. Jednou za 50 let budete vzpomínat na to, co kdysi bylo, či co mohlo být...Vím to z vlastní zkušenosti, taky totiž už jen vzpomínám...Jaga.
Reagoval jsem dotazem, jestli dívenka má o něj zájem nebo ne. Neodpověděla, asi si sama není jistá.
Kdysi jsem viděl Černé divadlo, hru "Klaun", byla o vztazích mezi muži a ženami. Jako spoluautor byl uvedený MUDr. Plzák. V jedné epizodě se pravilo, že muž je obvykle rychlejší a silnější než žena, ale není mu to nic platné. Když si žena zamane, tak ho svede a udělá to tak, že si muž myslí, že ten kdo svádí je on. Někdy se stane, že muž je poněkud nechápavý co se po něm vlastně chce a žena převezme iniciativu do svých rukou. Muž se poleká a začne zdrhat.
A konečně využije toho, že on je rychlejší.
Napadá mě píseň "Stačilo jen zavolat".
V jejich věku jsem byl taky nesmělý a ostýchavý. možná některé dívenky ke mně vysílaly signály a já jsem nebyl správně naladěn na příjem. Ačkoliv z výšin svého věku nejsem jistý, jestli to tehdy byla nesmělost a ostýchavost nebo pud sebezáchovy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.