Nejste přihlášen/a.
Už dvakrát jsem koupila doporučované hnědé žampiony tzv. portobello udělat, ale vůbec mi nechutnají.Teď je mám v lednici a přemýšlím, co tak klasika jako bílé podusit na oleji.Ty plněné zapečené v troubě, či na grilu s různými náplněmi nepište - už nikdy.
Já bych je hlavně nekupovala, když mi nechutnají. Ale kdyby mi je někdo přinesl, pak bych udělala polévku kulajdu zezakyané smetany nebo omáčku na smetaně nebo bych je a kousky kuřecícho nakrájela osolila opepřila, zastříkla sojovou omáčkou, lžíci rajského protlaku nebo nakrájené rajče, nastouhala 2 stroužky česneku, promíchala se škrobem, zakápla olejem a nechala uležet. Dala vařit špagety. Na pánvi bych posmažila a dolila trochou vody ze špaget. Povařila bych, stačí pár minut. Kdyby to bylo řídké, přidala bych kostičku taveňáku. Bych já. Tak to miluji.
Dala jste si práci s detaily,je to milé od vás,ale tu náplň na včerejších hněd,žampoonech jsem také vymazlila a výsledek byl guma s náplní...to nemá vůbec chuť hub,i když vypadají krásně lákavě...naposled
Chybička se vloudila. Já bych neplnila, ale nakrájela bych je na plátky a k nim kuřecí maso na kousky. A spolu s ingrediencemi je osmahla a uvdusila a nalila na špagety nebo klidně k trýži.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.