Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rovnání vlasů?

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:
Znáte nějaký produkt z vlastni zkusenosti který uhladi přirozeně vlnité vlasy bez žehlicky? Něco jsem našla, ale nezaujalo měo. Dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každý chce to, co mu matka příroda nedala. Já bych zase místo těch svých "hřebíků" uvítala s jásotem vlasy přirozeně zvlněné. My lidé nevíme, co chceme. Jaga.

hodnocení

Jenomže mě se konce kroutí nahoru a vypadá to blbě.
mll

@babajaga

Na nespokojenosti je založená celá ekonomika a kosmetický průmysl obzvlášť. Jaké kšefty by tyhle firmy měli, kdyby se každý spokojil s tím, co má. Říkal někdo o dětech, kluk si každé ráno vlasy rovná, holka si je kroutí. Já těmhle věcem docela odolávám, ale většina lidí chce prostě něco jiného než má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]