Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důvod první gynekologie?

Od: ikumy® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, zajímalo by mě, když není žádný vážný důvod jít na gynekologii, má smysl tam jít? Sexuálně aktivní jsem maximálně se svou polovičku stejného pohlaví, takže nehrozí žádný velký problém. Veškeré věci, co se normálně řeší na gynekologii se buď obešli bez ní, nebo se vyřešily samy.
Veškeré věci co mají být pravidelně tak jsou, nic se mi nezdá jako problém. Tedy nevidím k návštěvě důvod. Je mi již 18 let a obešla jsem se bez návštěvy po celou dobu.
Nechci na gynekologii už z důvodu strachu z doteku úplně cizího člověka. Nepříjemných pocitů si prodělávat přeci nemusím, ne?
Je nějaký velký důvod chodit tam? Nebo je to prostě prevence s osaháváním co nechcete a eště platíte? Budu ráda za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Existuje taková záležitost a říká se tomu "preventivní prohlídka". Většinou je dostačující 1x ročně. Lékař udělá stěr z děložního čípku a vy pak můžete být v klidu.Dělejt, jak myslíte, je to vaše zdraví.

hodnocení

2x
Sice nejsem žena, ale odpovím vám tak jako vy radisté v jiném dotazu. No není to úplně na váš dotaz ale přesně sedí. Teda když provedete videohry na gynekologii.
*
Dobrý den,
Doporučila bych, aby jste si o tom něco našla, přečetla či další věci, aby jste věděla, o čem vlastně syn mluví. Dále by bylo asi vhodné díky vašim vědomostem, které máte či si načtete mu rozumně vysvětlit, proč se jich nemusí bát a proč tedy může v pořádku usnout.
Takovéhle videohry ze kterých jsou tyto postavy, jsou na jedno brdo a dost amatérské na to, aby jste mu je mohla vysvětlit, že se nemusí bát.

prostromek
hodnocení

0x

K zubaři také nechodíte z důvodu, aby se Vás lékař nedotýkal v ústní dutině?

Máte předpoklad, že jste mladá, zdravá a bude to tak dlouho. Je to Vaše rozhodnutí, běžte až Vás tyto stavy přejdou, nebo až budete mít nějaké vážnější problémy, ale aby nebylo pozdě. Naštěstí gynekologie je u nás na vysoké úrovni, tak péči jistě dostanete dobrou. Otázka je, jestli byste si ji neměla potom, p nkud byste byla vážně nemocná hradit sama, když jste na prevenci nechodila.

Jinak snad již existují domácí samovyšetřovací soupravy na stěry z čípků. Výsledek se potom někam posílá, vše bude asi v návodu.

To je asi to nejmenší, co můžete pro sebe udělat.

Co chcete od nás slyšet? Sama víte moc dobře, že byste měla chodit. My Vás tady chlácholit nebudeme.

Pokud máte psychický problém, tak i na duši existují lékaři (psycholog, psychiatr).

Ten se bude zase rýpat ve Vaši duši, pocitech, soukromí.

Si nevyberete.

Vaši vaginu doktor bude vyšetřovat z odborného hlediska, otázka zní, kolikpak jich tak denně vidí a v jakém stavu, jakého stáří?

elilab.cz/...

hodnocení

0x

Na prohlídky chodit min. 1 x ročně, pokud nemáte žádné problémy. Lepší je prevence, chvilku to vydržet, než potom nepříjemná nemoc, dlouhodobé léčení apod.

Pro zasmání přidávám citát, který si pamatuju snad 50 let. Jak vidíte, něco se mění, modernizuje /mobily, počítače, auta, roboti.../, něco je platné pořád stejně:

"Gynekolog je poťouchlý intelektuál, který se hrabe tam, kde pracující člověk nachází potěšení a klid." *smich2* Jaga.

kdosi

Já to znám jako "hledá problémy tam, kde ostatní hledají potěšení" *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]