Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Po usmažení bramborové krokety brzo ztratí křupavost

Od: boban® odpovědí: 2 změna:

Po usmažení bramborové krokety brzo ztratí křupavost.

Bramborové těsto obalím ve vejci, pak ve strouhance.

Je to tím,že je bramborové těsto moc vlhké, dát do něj víc strouhanky?

bramborové těsto-uvařené rozštouchané brambory, žloutky, trochu másla+koření+sůl

máte zkušenosti?

díky

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®
hodnocení

0x
avatar ben
Dobrý den, zkušenosti nemám, ale tušení snad ano - není to pořádně usmažené/prosmažené až dovnitř (protože je na pánvi málo oleje=?). Zdravím!
doplněno 19.07.25 22:43:

boban - aha, tak to bude problém asi jinde.

hodnocení

Děkuju. Oleje je tam asi 2x víc než je výška krokety, takže tam veselé plavou

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]