Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za kolik si kupujete oblečení?

Od: kira odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

jaká je podle vás adekvátní cena za tričko, kalhoty, mikinu, boty a spodní prádlo?

PS: Nic neprodávám, dělám si průzkum čistě pro sebe, jelikož už od dětství mi rodiče kupovali věci v 95% od vietnamců nebo ze sekáče, tak i když teď vydělávám vlastní penízky, nemám vybudovaný takový ten vnitřní hlásek, co mi říká, že "je to moc drahé nebo levné", protože téměř vše nové, co není od nich, začíná nad tou cenou.

Například boty za 1500 a tričko za 300 je zhruba trojnásobek toho, co si představuju za tu danou věc, ale i tak se to dá koupit za víc, tak mám problém rozlišit, jestli je to levné, "běžné" nebo předražené.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Tricko 100-500, kalhoty 300-1500, mikina 200-2000, boty 500-4000. Koupim si to co se mi libi a cena odpovida kvalite a ucelu. Za tenisky ktere planuju dodrbat za dva mesice prace na zahrade dam dvacetinu toho, co za boty do sneho ktere planuju mit 10 a vic let a chci aby do nich nikdy neteklo. A tak je to se vsim.

hodnocení

0x
U Vietnamců jsem dřív klidně občas kupoval, ale přijde mi, že už nejsou levnější než třeba Kik, Tesco, C&A a pod, takže kupuji tam. Nemám malý plat, ale nemám potřebu si na něco hrát, stačí mi funkční hadry, takže na běžné nošení rifle za 300..400, košile v akci za 250 (nedávno 150, ale košile podražily), tričko do 150. S botami je to horši, tam trvám na kůži, což je za 1500 jen s velkým štěstím, spíš 2000..3000 Baťa, nebo Rieker..
Ovšem jsem už 50+, nepotřebuji si jako někteří puberťáci honit sociální status "značkovými" plastovými šmejdovními botami Nike za 5k s nafukovacím balónkem pod patou, který se propíchne za pár měsíců a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]