Nejste přihlášen/a.
Poradí někdo, jak připravit vepřová játra v omáčce tak, aby byla měkká?
Játraq není třeba dlouho smažit nebo vařit. Ta vaše, já bych: nakrájela na kousky, na pánvi bych nechala zesklovatět cibulku a přisypala játra, popepřila. Smažila jen až zbělají. Jestli chcete více šťávy, pak vodu nebo smetanu do hrnečku a rozkvedlat lžíci hladké mouky a lžičku hořčice. Vlít, podle potřeby doředit, provařit a posolit a přisypat hrstičku majoránky. Tohle k rýži, kndlíkům, bramborám, těstovinám. Jestli jen rychlovka s chlebem, pak smažit déle a přidat sůl a majoránku. S kyselou okurčičkou.
Já ji vždycky kus syrové sním. Miluji to. Ale raději kupuji krůtí. Pak to smažení a vaření zkrátit na půl doby.
Zeptám se, jestli nesolíte játra během přípravy? Jinak vepřová játra jsou měkká brzo, hovězí jsou dlouho tvrdá. Jestli je osolíte během přípravy, nezměknou nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.