Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ženy Vám tady ze svých zkušeností poradí nějaké "maskovací" triky . Já, jako muž, Vám říkám, že je to zbytečné, protože, jestli je to taková hrůza, o které zde píšete, tak to bude stejně nepřehlédnutelné. Holt, máte takovou postavu (nejste první ani jediná), tak to břicho noste hrdě. Zdravím!
Ja bych to na vasem miste zkusila s volnejsimi tunikami nebo saty kosiloveho typu, ci zavinovacimi. Dulezite jsou splivave latky, pokud mozno z prirodniho materialu (facovina apod.)
Dobra kombinace je take dlouha sukne a volna tunika pres ni.
Zkuste si vypestovat zvyk, ze rano vstanete o par minut driv a uz v posteli si udelate par sklapecek nebo zvedani nohou.
Pravidelnost je nutna.
Ale nedelejte si hlavu, v lete vyniknou kazdemu nedokonalosti tela! Budte rada za hezke nohy! Nekdo nema ani to!
Všichni už napsali, co máte nosit a jak cvičit. Mohu dát i svou radu úplně z jiného konce? Postavte se před zrcadlo bokem. Zvedněte hlavu a mírně zatlačte bradu dozadu. Spusťte ramena, zatlačte je dozadu a mírně se prohněte v pase. Tak co? Je tam ještě to bříško? Já jsem na 100% přesvědčená, že vada je v držení těla-svěšená ramena, hlava v pšedklonu a podsazená pánev. Mám pravdu?
Právě proto chci, aby tohle zkoušela u zrcadla. Dcera vyrostla příliš rychle a měla komplexy nejprve z výšky a pak z bříška. Takhle jsem jí dokazovala, že o břicho nejde, ale jde o špatné držení těla. Pak stačilo tiše říci: "brada" a věděla, že když zasune bradu, všechno ostatní následuje samo.
Když jsem nastoupila na minulé pracoviště, velmi jsme si padly do oka s jednou kolegyní. A tehdy se mi málem stal hrozný trapas. Ta kolegyně opravdu vypadala jako těhotná v 9. měsíci, a to tak věrohodně, že jsem párkrát měla velké nutkání se jí zeptat, kdy se to chystá. Šlo tam i o tom, že v případě jejího odchodu bych musela převzít některé její povinnosti (tj. nebyla za tím jen zvědavost, i když ta trochu taky). Ale zaráželo mě, že o tom nemluvila ani ona, ani nikdo jiný, takže jsem pro jistotu mlčela (naštěstí)... Ale musím říct, že jsem o jejím těhotenství vůbec nepochybovala, ač jsem velmi opatrná a jen tak nějakou silnější ženu za těhotnou nepovažuju.
V jejím případě to bylo způsobeno typem postavy (větší břicho a poprsí, štíhlé nohy), ale hlavně velmi špatným držením těla. Ona chodila silně prohnutá v zádech a s hlavou málem zakloněnou dozadu. Navíc nosila široké a dlouhé "maskovací" halenky přestřižené pod prsy, které v jejím případě ještě přidávaly na objemu v horní části břicha. A úzké legíny, podtrhující štíhlé nožky. Takže opravdu vypadala jako těhotná.
Pokud máte takový problém, zkuste hlavně zapracovat na držení těla. V tom souhlasím s babičkou z Ostravy. Protože ten těhotenský dojem budí především vyvalené břicho, nemusí být ani moc velké.
Tak to si odporuje.
Typ jablko versus obrácený trojúhelník?
Pokud do obráceného ▼ vložíte do špičky jablko vznikne █.
Cvičit břišní svaly, jak píše bramburka. Co se cvičí, používá, to se zmenšuje.
Bohužel odbourávání tuku si řídí tělo samo a pokud budete cvičit břicho, neznamená to, že na něm bude ubývat tuk. Může ubývat úplně někde jinde.
Máte typ tloušťky, který je bežnější pro muže. Pomáhá jedině pohybovat se a nejíst hodně kalorické věci. Kam se tuk ukládá je určeno geneticky a presměrovat se nedá. Ani neplatí, že cvičením břicha se spotřebovává tuk na břiše - ne, tuk se uvolňuje do krve (navázaný na lipoproteiny) kdekoli na těle a spotřebovávat se může jinde.
Ten údajný citát, který Majka Tonička nikdy neřekla, s tím vůbec nesouvisí. Přežírat se nemusíš ničím, Ať je to chleba, nebo koláče. Lidi se přežíraj a nehejbaj. To, co denně vidím venku, je šílený. Doktorka mě furt straší cholesterolem a infarktem, a to mám nadváhu prakticky jen svalovou (182/92), přitom mám tlak jak mimino. Tak potom nevím, jak na tom musí být tlustoprdi, ti už aby si kupovali snad rakev nebo co.
Ještě sem dám pro názornost fotku, jak podle doktorů vypadá osmašedesátiletý kandidát tan ucpávání tepen
Díky. Ale zase na druhou stranu, hraje v tom roli genetika. Nikdo z naší rodiny neměl problém s nadváhou. Ovšem taky se neváleli na kanapi a necpali se pizzou, kolou a hamburgerama, že... On není problém sníst knedlo zelo vepřo, což je jeden z mých oblíbených pokrmů, a na pití piva bych mohl dělat reklamu, ale člověk musí mít nějaký pohyb, ať už sportem nebo v práci, a pak může bez následků sežrat sele nebo krávu.
To stejné bych radil tazatelce. Jíst tak a klidně cokoli, aby člověk neměl hlad, a nikoli pro chuť na jídlo. A nepotřebuje dietologa nebo výživového poradce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.