Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak těhotná

Od: metallica odpovědí: 20 změna:
Prosím ženy o radu...Velmi mě trápí moje břicho, které je jak kdybych byla těhotná...hubnu, ale jde to pomalu...problém je, že když si vemu šaty jakýkoli tak x lidí se mě ptalo na těhotenství...pro mě strašně trapný...jenže teď v létě moc nevím co tedy nosit...ženský mi závidí mé štíhlé a svalnaté nohy, zadek nemám žádný ale to břicho vše úplně kazí...jsem zoufalá...jsem typ jablko nebo také obrácený trojúhelník nevím zda začít nosit třeba větší volnější trika a to budu mít opticky mnohem větší konf.velikost...děkuji za rady

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, ženy Vám tady ze svých zkušeností poradí nějaké "maskovací" triky . Já, jako muž, Vám říkám, že je to zbytečné, protože, jestli je to taková hrůza, o které zde píšete, tak to bude stejně nepřehlédnutelné. Holt, máte takovou postavu (nejste první ani jediná), tak to břicho noste hrdě. Zdravím!

bramburka
hodnocení

2x

Ja bych to na vasem miste zkusila s volnejsimi tunikami nebo saty kosiloveho typu, ci zavinovacimi. Dulezite jsou splivave latky, pokud mozno z prirodniho materialu (facovina apod.)
Dobra kombinace je take dlouha sukne a volna tunika pres ni.
Zkuste si vypestovat zvyk, ze rano vstanete o par minut driv a uz v posteli si udelate par sklapecek nebo zvedani nohou.
Pravidelnost je nutna.
Ale nedelejte si hlavu, v lete vyniknou kazdemu nedokonalosti tela! Budte rada za hezke nohy! Nekdo nema ani to!

helenka
hodnocení

2x
Tak ono se říká, že co člověk oblékne do tmavých barev, to jakoby potlačí. Tak bych volila hlavně tmavé halenky. A pozornost odváděla jinam - třeba sukně s výrazným vzorem nebo výrazný šperk na krku.
Taky sukně rozšiřující se hned od pasu může udělat hezkou ženskou siluetu (boky širší než pas).
No a možná se zaměřit na stravu. A cvičit střed těla?
helenka
Posílám fotku pro inspiraci. Paní na sobě nemá úplně těsné triko, které obtáhne každý šperk. Ale taky na sobě nemá beztvarý pytel...
Jak těhotná

helenka: Paní má hlavně postavu na to, aby mohla nosit cokoliv.

bear

@ernie... a je kočka :)

helenka
Ono to chce zapojit trochu fantazie. Schválně jsem teda hledala kypřejší modelky. Jinak pozor na satén a jiné lesklé látky, které můžou přidat kila..
Jak těhotná #2
Jak těhotná #3

hodnocení

2x

Všichni už napsali, co máte nosit a jak cvičit. Mohu dát i svou radu úplně z jiného konce? Postavte se před zrcadlo bokem. Zvedněte hlavu a mírně zatlačte bradu dozadu. Spusťte ramena, zatlačte je dozadu a mírně se prohněte v pase. Tak co? Je tam ještě to bříško? Já jsem na 100% přesvědčená, že vada je v držení těla-svěšená ramena, hlava v pšedklonu a podsazená pánev. Mám pravdu?

Dávám bod, taky myslím, že je to hlavně držením těla.

Ale prohýbat se schválně v pase není dobré, to právě potom způsobuje to vyvalené břicho. Naopak se doporučuje se co nejvíc vyrovnat. Malé prohnutí tam bude i tak.

prostromek
hodnocení

1x

Tak to si odporuje.

Typ jablko versus obrácený trojúhelník?

Pokud do obráceného ▼ vložíte do špičky jablko vznikne █.

Cvičit břišní svaly, jak píše bramburka. Co se cvičí, používá, to se zmenšuje.

Bohužel odbourávání tuku si řídí tělo samo a pokud budete cvičit břicho, neznamená to, že na něm bude ubývat tuk. Může ubývat úplně někde jinde.

km
"Co se cvičí, používá, to se zmenšuje." imho nepravda
prostromek

km - možná máte pravdu tak napůl.

Ano, třeba v kulturistice svaly rostou. Ale porovnáme-li systém cviků a opakování, tak jsme někde jinde.

Cílené cvičení na břicho a specielně pro ženy na

Ladylab:

+ Ladylab cviky na šikmé břicho a cviky na spodní břicho. Děvčata mají plochá bříška.

riva
hodnocení

1x

Pro jistotu bych zvážil, jestli se nemůže jednat o syndrom malé sukně. Optimálně s gynekologem.

svana
hodnocení

0x

Nejhorší jsou volné dlouhé hábity,v těch vypadá každá nedokonalá postava neforemná a armaroidní.

Vyzkoušejte si cokoliv,co vás formuje,je jedno jak,ja že jste trojúhelník,tak to dejte vidět,aspoň ukažte,čím se chlubit a to jsou nohy..

hodnocení

0x

Máte typ tloušťky, který je bežnější pro muže. Pomáhá jedině pohybovat se a nejíst hodně kalorické věci. Kam se tuk ukládá je určeno geneticky a presměrovat se nedá. Ani neplatí, že cvičením břicha se spotřebovává tuk na břiše - ne, tuk se uvolňuje do krve (navázaný na lipoproteiny) kdekoli na těle a spotřebovávat se může jinde.

hodnocení

0x

Přestaň se přecpávat, trohu hejbni pr*delí a půjde to samo.

hodnocení

0x

Představa o nějakém maskování oblečením je jen obchodní záležitost. Když se jako muž podívám na ženu, tak přesně vím, jaká je pod jakýmkoli oblečením. Na funkci to nemá vliv.

km
hodnocení

0x
Bud noste triko s napisem "Ne, nejsem tehotna", budte s tim smirena a berte to s nadhledem. A nebo radikalne zmente zivotni styl a stravovani. Pokud to mate v genech, bude to tezke...

hodnocení

0x

Když jsem nastoupila na minulé pracoviště, velmi jsme si padly do oka s jednou kolegyní. A tehdy se mi málem stal hrozný trapas. Ta kolegyně opravdu vypadala jako těhotná v 9. měsíci, a to tak věrohodně, že jsem párkrát měla velké nutkání se jí zeptat, kdy se to chystá. *hi* Šlo tam i o tom, že v případě jejího odchodu bych musela převzít některé její povinnosti (tj. nebyla za tím jen zvědavost, i když ta trochu taky). Ale zaráželo mě, že o tom nemluvila ani ona, ani nikdo jiný, takže jsem pro jistotu mlčela (naštěstí)... Ale musím říct, že jsem o jejím těhotenství vůbec nepochybovala, ač jsem velmi opatrná a jen tak nějakou silnější ženu za těhotnou nepovažuju.

V jejím případě to bylo způsobeno typem postavy (větší břicho a poprsí, štíhlé nohy), ale hlavně velmi špatným držením těla. Ona chodila silně prohnutá v zádech a s hlavou málem zakloněnou dozadu. Navíc nosila široké a dlouhé "maskovací" halenky přestřižené pod prsy, které v jejím případě ještě přidávaly na objemu v horní části břicha. A úzké legíny, podtrhující štíhlé nožky. Takže opravdu vypadala jako těhotná.

Pokud máte takový problém, zkuste hlavně zapracovat na držení těla. V tom souhlasím s babičkou z Ostravy. Protože ten těhotenský dojem budí především vyvalené břicho, nemusí být ani moc velké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]