Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám artrozu obou kolen 3 stupně. Levé se stále zhoršuje. Nechtějí mě operovat kvůli nadváze. Poradte co použít na potlačení bolesti. Nemohu pro bolest ani spát. Pohnu se a bolest mě probudí. Je lepší Voltaren Emulgel nebo Voltaren Forte?. Děkuji.
Dobrý den, použijte ten silnější, ovšem, já bych si vzal na noc raději Brufen, protože ho mám na bolest vyzkoušený. Že máte zhubnout asi víte od lékaře, tak se podle toho zařiďte. Zdravím!
V první řadě na spaní vyzkoušejte polštář mezi stehna a kolena. Tak bude noha rovná nebude přepadávat v koleni. Dají se koupit spešl polštáře z paměťové pěny, ale nemám vyzkoušeno. Býva i nějaké jakože zvířátko. Medvěd, kočka, tuleň, já mám ovečku. Už ten polštář je velkou úlevou. Na rehbilitci ho dávají před i po operaci.
Co takhle mentholka - konopná mast, v lékárně bez předpisu?
Nenavrhuje ti doktor lázně?
Já mám coxartrózu kyčelních kloubů 2. a 3. stupně a každé dva roky mohu jezdit na komplexky do Jáchymova na radonové koupele. Jestli máš nadváhu, možná ti to pojišťovna nebude chtít schválit (ale líná huba, holé neštěstí), já si ten rok co nemám nárok na pojišťovnu platím Základní radonovou kúru. A pomáhá mi to. Na těžší případy tam aplikují "krabičky", to zatím nepotřebuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.