Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Denně sex a mě to unavuje

Od: ppr* odpovědí: 16 změna:

je mě 35 a příteli 40 let nevím co mám dělat přítel chce denně sex a mě to unavuje a přestává bavit bylo mě řečeno že je to normalní ale mě by to stačilo tak 3 x týdně , nejsem prý normalní a pokud s ním nebudu spávat denně tak si prý najde milenku nevím co mám dělat mám ho ráda jsem rozvedená a přítel se hezky chová k mým 4.dětem a pomáhá mi se o děti starat .

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fany08*
hodnocení

7x

Pro někoho je normální mít sex několikrát denně, pro někoho několikrát za měsíc. Vy dva se neshodnete a dle vašeho příspěvku mi přijde, že váš přítel vás nemá zdaleka tak rád, jak si myslíte, jinak by vám nevyhrožoval milenkou. Řešení? Hlavně mu nepodléhejte, pokud opravdu nechcete, dokažte mu říct ne, zachovejte si svou hrdost. Jinak se vám sex zhnusí, nebudete po něm toužit už vůbec, a snad nechcete zažívat pocity znásilněné ženy. Je to jen přítel, ne manžel, pokud nepochopí jak vám je, nechte ho jít, on si najde k sobě ženu, s kterou to bude mít každý den a vy muže, kterému to stačí také párkrát do týdne. Myslím, že jich je dost, kteří by za to dali nevím co.

hodnocení

2x

Já jsem měla něco podobného ale pakli je hodný a starostliví k Vaším dětem tak byste na to měla brát ohled jestli ho nechcete stratit za všechno se v životě asi musí platit*uf*

pearmonik*

si precti prispevky vys,to si nekdo dela (ppr) del, modre prispevky jsou psane ze stejneho pocitace

pt®
hodnocení

1x

Pokud mu to nevadí, tak pouze vyhovět a splnit manželskou povinnost bez vlastní aktivity, aby nedošlo únavě. Zkuste si domluvit nějaká pravidla. Až budou děti větší, budou samostatnější a nebudete tak unavená a již nebudete tolik bez chuti na manželskou hezkou chvilku. PT /stařenka/

mamcazmoravy*
hodnocení

1x

No musíte si to vyříkat jako dospělí lidé, 35 a 40 let by už snad mělo být po pubertě.

A já alespoň vím, kdo za mě souloží do statistik *smich*

arakain77*
hodnocení

Se čtyřma dětma to máš určitě ráda.Ne?Tak nekecej,že nevíš co s tím.Bídu na tebe.SEXUÁLNÍ.

Hm... no to je úžasná odpověď... *bzum**nevi**stop* Zřejmě jsi muž, a to jeden z těch, kteří vidí v ženě jenom kus tkáně s patřičným otvorem. Víš co, na tohle téma se radši nepokoušej odpovídat, nemáš na to.

Jakou roli v tomto směru hraje počet dětí? Že je žena unavená, vyčerpaná, uspěchaná, nevyspalá? To všechno zvyšuje touhu? *bzum* Fakt, takovýmhle radám se raději vyhni!*bzum*

arakain77*
hodnocení

Tak k tomu se nedá nic dodat.Dostaly jste mne na lopatky. Máte každá plus...

moxa*

Nedá mi to, abych nedodala toto, Arakaine... *zed* Když to přeženu, tak na 4 děti někdy stačí 4 pohlavní styky!

arakain77*
hodnocení

Milé čarodejnice.

Zkuste odpovídat té paní a ne mě.Já už jsem dospělý a proto raději chlastám než souložím.A pomalu si už ani nepamatuju,co to ta soulož je,ani nevím,co to žere.

ppr*
hodnocení

arakaine .

určitě jsi chlap pán tvorstva .. ..sice mám 4 děti ale nejsem žádná raj.. jsem 2 rozvedená první manžel alkoholik a druhý se zamiloval do 20 leté mladé .štíhlé ,prsaté ...a mě zůstali děti ale ty byly plánované a chtěné akorát jserm netrefila na zodpovědny ideal pána tvorstva spíš č...

výtka
Upozornění od sys maverick 16. 01. 2010 20:35:50
Stejné připojení, stejný počítač a přesto se hádáte tady? To je zajímavé :)
moxa*

Asi byla na návštěvě bývalá manželka u pana č... :D

papene*

*stop*Zase si někdo dělá srandu*bzum*

kozena*
hodnocení

0x

ja nevim tyto odpovedi co tu ctu me docela desi.. proste bych to resila takto: kdyz nechci tak proste nechci.. a on at se stavi na hlavu.. proste musi mit pochopeni.. a ne ze vy pujdete kdykovliv on si poruci.. to ej potupne.. nastesti ja tento problem nemam a muj pritel je velice ohleduplny..tak preji hodne zdraru.. a jak tu bylo uz receno, tak urcite by se objevil nejaky , ktery by na vas bral ohledy..

arakain77*
hodnocení

Ahoj všem,kteří se tady k tomuto problému vyjádřili.

My jej opravdu řešíme a nevíme co s tím.Tak se prosím nezlobte,že píšeme z jednoho připojení. Opravdu potřebujem radu co s tím máme provést. Není to úplně pro nás,chceme rady pro někoho blízkého.

Předem děkujem za odpovědi.P a P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]