Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typy na dárek pro muže

Od: zmrzlina odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

uvítám každý nápad na dárek. Můj bratr se po mnoha letech přestěhoval zpět a nyní bydlíme kousek od sebe, takže se vidíme častěji. U nás se k svátku dávala vetšinou bonboniera, ale k narozeninám a k Vánocům si nějaký dárek zabalíme. Jenže já už prostě nevím, co bráchovi dát. Já jsem skoro o 20 let mladší než on.

Brácha opravuje auta poté dělá na domku. Volný čas moc nemá. Stačí mu, když se občas jde projít do přírody. Když se ho zeptám, co by si přál, tak mi pokaždé řekne, že nic. Ale sám mi dárky dává a občas něco od něj dostanu i "jen tak".

Peníze nechce. Sladkosti moc nejí. Kávu a alkohol nepije. Také ho pokaždé nechci odbýt potravinovým balíčkem. Nechce žádné doplňky/dekorace do domku. Má už ho pěkne zařízený a nic víc tam nechce.

Nečte ani nechodí na výlety, max. 2 výlety za rok.

Co mu můžu darovat? Moc díky za nápady!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

05.07.25 12:17
hodnocení

0x

toto

Typy na dárek pro muže

bramburka
hodnocení

0x

Takovy chlap by trebo mohl ocenit tohle:
allegro.cz/...

km
hodnocení

0x

uvařte (objednejte) mu něco, co má rád

pavel

Přesně. Mně dát hrnec svíčkové tak se zblázním. *ua*

smode2
hodnocení

0x
V den svátku mu zavolejte nebo pošlete sms. To ocení. Jinak mu nic nedávejte. Pro opravdu dospělé muže jsou tyto "dárky" nepotřebné krámy se kterými nevědí co by si počali. Těmito předměty takovému muži nepomůžete, spíše mu přidáte zbytečné starosti navíc.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, přivezte mu "náruč" šťavnatých a krásně osmažených řízků - pochybuji, že by byl z takového daru nešťastný . Zdravím!

helenka
hodnocení

0x
Co třeba nějaké vtipné tričko nebo kšiltovka? Nějakou kosmetickou taštičku (deodorant, sprcháč, pěna na holení,...)? Poukaz na masáž?

riva
hodnocení

0x

U baráku třeba ocení nějakou lepší zkoušečku - třeba UT18C ampermetry-a-voltmetry.he/...

hodnocení

0x

Zkuste mu udělat slaný dort - nebo si ho nechte vyrobit.

pavel
hodnocení

0x

Tvůj brácha je skromný borec. Sleduj co má třeba rád k jídlu to potěší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]